Mentor si discipoli, intalnire emotionanta! Doi dintre cei mai indragiti actori din "Dragoste infinita" s-au revazut cu fostul lor regizor dupa aproape un an de la terminarea filmarilor! Iata cum au fost surprinsi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2018, 14:58
video Foto(4)

Regizoarea Hilal Saral i-a avut alaturi pe indragitii Kaan Urgancioglu si Melisa Asli Pamuk.

De curand, regizoarea Hilal Saral s-a intalnit cu scriitori, bloggeri, producatori americani, canadieni si englezi, in cadrul unui eveniment ce a fost gazduit de "Conrad Istanbul Bosphorus", o locatie dedicata unor astfel de evenimente cultural-artistice.

"Scriitori, bloggeri, producatori americani, englezi, canadieni au venit sa ne vadă pe noi!"

Hilal Saral i-a avut alaturi si pe cativa dintre cei mai indragiti actori, cu care a colaborat de curand in serialul "Dragoste infinita" si nu numai, Kaan Urgancıoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Hazal Kaya si Ceylan Karasalıoglu (care

a studiat in SUA si a fost asistent de regie in "Kara Sevda"). Hilal Saral este cea care a inlesnit participarea acestor actori celebri in cadrul evenimentului. Aceasta a postat fotografiile insotite de comentariile: "Copiii mei" si "Dragii..." (sursa: Instagram, viata cu aroma de cafea)

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.