Mercur retrograd din 21 aprilie 2023: Cum sunt influențate cele 12 zodii de acest tranzit?

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 24 apr 2023, 19:50
Cum sunt influențate cele 12 zodii de acest tranzit?
Sursa: freepik

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023. Zodiile sunt pregătite să ia parte la a doua perioadă în care Mercur va retrograda în zodia Taur.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023. În 2022, Mercur a intrat în retrograd de patru ori, iar zodiile au simțit această schimbare de fiecare dată, însă în anul 2023, acest fenomen astronomic va avea loc doar de 3 ori. Iată cum sunt influențate cele 12 zodii de acest tranzit? 

Citește și: Horoscop aprilie 2023: Cea mai bună lună din an pentru aceste zodii

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Berbec

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

E timpul să încetinești. Ți-ai sărbătorit ziua de naștere și ai început noi capitole, dar acum te așteaptă multe întârzieri și frustrări în legătură cu veniturile și finanțele tale. Verificați de trei ori toate cheltuielile și încearcă să economisești bani, mai ales în această perioadă în care vrei să cheltuiești mai mult decât ai.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Taur

Bucurați-vă de o mini-vacanță sau faceți ceea ce faceți cel mai bine: răsfățați-vă. Mercur va cauza tot felul de provocări în ceea ce privește proiectele și planurile pe care le aveai în această perioadă. În loc să lupți cu curentul, fă-ți un moment pentru a merge cu în sensul acestuia, iar lucrurile se vor așeza în timp.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Gemeni

Aveți o discuție cu voi înșivă, Gemeni, și întrebați-vă, ce mai faceți cu adevărat și dacă sunteți fericiți de punctul în care ați ajuns. Mercur ar putea să-ți îndepărteze toate anxietățile și nesiguranța. Concentrează-te pe sănătatea ta mintală și nu lăsa secretele sau situațiile nerezolvate să te bântuie.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Rac

Ferește-te de unele răutăți în viața ta socială, Rac. S-ar putea întâmpla greșeli de comunicare în legătură cu prieteniile și planurile sociale. Vechi

prietenii și flăcări pot apărea în acest timp. Dacă vrei să te reîntâlnești cu cineva, fă-o acum, deoarece acum este perioadă ideală pentru a socializa.

Citește și: Când mai este Mercur retrograd în 2023? Perioadele din acest an care le vor da bătăi de cap nativilor zodiacului

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Leu

Nu faceți un munte dintr-un deal și păstrați lucrurile în perspectivă. Mercur

poate aduce disfuncționalități carierei și proiectelor tale profesionale. Întârzieri, conflicte cu un șef sau știri provocatoare despre ambițiile tale s-ar putea manifesta, însă trebuie să îți păstrezi calmul, iar acest lucru va fi apreciat.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Fecioară

Ferește-te de furtunile care se așterne la orizont, Fecioară. Fiți foarte atenți la persoanele din jurul vostru și nu numai, orice mic detaliu poate fi important. S-ar

putea să vă treziți că nu vă vedeți ochi în ochi cu ceilalți. Pot exista frustrări în ceea ce privește mediul academic, eforturile media sau chiar legalități.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Balanță 

Fă-ți timp pentru a-ți evalua relațiile, Balanță. Mercur poate agita oala cu un parteneriat și s-ar putea să simți că există un dezechilibru într-o relație semnificativă. Urmăriți-vă problemele de încredere sau de împărtășire,  deoarece acestea ar putea aduce frustrări în finanțe.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Scorpion

Scorpionii vor trebui să se pregătească pentru această perioadă deoarece va fi o călătorie plină de probleme. Mercur este setat să aducă confuzie și întrerupere în parteneriatele și relațiile tale. Aceste sentimente intense ar putea aduce noi conflicte sau probleme vechi. Fii atent la cine vine în viața ta în acest timp.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Săgetător

Mercurul poate aduce dureri de cap în jurul vieții tale profesionale și al locului de muncă. Este posibil să simți confuzie cu colegii tăi și cu responsabilitățile tale. Dacă doriți să vă reconectați cu un vechi angajator, faceți-o acum, toate astrele sunt de partea ta pentru a face această schimbare necesară în viața ta.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Capricorn

Ferește-te de relațiile din trecut și de afacerile nerezolvate, Capricorn.  Mercur va aduce tot felul de confuzie în jurul vieții tale amoroase și al pasiunilor tale. Nu vă descurajați dacă o nouă conexiune încetează brusc să mai răspundă sau dacă un vechi iubit își face apariția în viața ta.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Vărsător

Concentrează-te pe reîncărcare, Vărsător, bateria ta este descărcată. Mercurul îți poate perturba problemele casnice, aceasta poate include orice, de la ceva personal, cum ar fi viața ta de familie, până la ceva mai superficial, cum ar fi renovarea casei. Așteaptă-te la întârzieri și frustrări.

Mercur retrograd din 21 aprilie 2023- Pești

Toată lumea trage de tine, iar acest lucru te poate face să crezi că întreaga ta cameră se învârte cu tine, însă nu te panica, este momentul ideal pentru a îți găsi centrul. Mercur va aduce confuzie în jurul ideilor, opiniilor și planurilor tale. S-ar putea să vă confruntați cu obstacole în legătură cu călătoriile, inițiative importante de scris sau vorbit și acorduri contractuale.

Citește și: Mercur iese din retrograd pe 18 ianuarie 2023: Zodiile care primesc o nouă șansă. Cum va fi perioada următoare pentru ele?

 


Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în producția „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum a fost surprinsă de curând celebra actriță!