Mercur retrograd septembrie 2021: Când ne confruntăm cu Mercur retrograd! Cele 4 zodii puternic afectate! Se ajunge la DIVORȚ!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 sep 2021, 13:57
Zodiile care pot ajunge la divorț!
Sursa: pexels.com

Mercur retrograd septembrie 2021. Ne apropiem cu pași repezi de intrarea în Mercur retrograd septembrie 2021.

Mercur retrograd septembrie 2021.   Mercur intră în retrograd pe 27 septembrie 2021, la ora 08:10 și va sta în retrograd până pe 18 octombrie la ora 18:17.

Este ultima perioadă de Mercur retrograd  din acest an. Prima a avut loc la sfârșitul lui ianuarie, Mercur retrograd fiind în Pești, cea de a doua la sfârșitul lui mai, iar cea din septembrie este a treia și ultima perioadă de Mercur retrograd a anului.

Mercur retrograd este perceput în astrologie ca un eveniment negativ, ce vine pentru anumite zodii cu probleme de comunicare, probleme în cuplu, stare generală proastă și probleme profesionale.

Mercur retrograd septembrie 2021: Cele 4 zodii cel mai afectate de Mercur retrograd

Mercur retrograd septembrie 2021.  Zodiile care vor resimți cel mai puternic intrarea în Mercur retrograd de pe 27 septembrie 2021 sunt Fecioară, Gemeni, Rac sau Leu.

Zodiile respective se vor confrunta cu probleme de toate naturile și vor avea senzația că nimic nu merge în favoarea lor. 

Ele sunt sfătuite să nu facă investiții în această perioadă, să nu dea bani împrumut, să nu se implice în activități riscante. 

Totodată, în ceea ce privește în special nativii din zodia Fecioară, dar există risc și pentru celelalte 3 zodii (Gemeni, Rac, Leu), se poate ajunge la divorț.  

Problemele deja existente în căsătorie se vor acutiza în această perioadă, cel mai probabil un eveniment extern urmând să producă declicul și să ducă la despărțire definitivă.

E foarte probabil ca Fecioarele să fie înșelate, să afle și să se simtă trădate, neputând trece peste acest episod și alegând calea rupturii totale, deși acest lucru nu le caracterizează. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si:// SEPTEMBRIE 2021: Horoscop dragoste// Ce zodii vor simți fluturi în stomac la început de toamnă?

Nativii din zodia Leu  vor fi puternic afectați în plan profesional și financiar. Lucrurile nu vor mai merge bine pentru ei, există riscul să își piardă locul de muncă și, prin urmare, veniturile le vor scădea considerabil. 

Vor exista perioade în care Fecioarele, Gemenii, Racii și Leii vor simți că nimic nu merge așa cum ar trebui însă nu vor avea ce să facă.

Tot ce pot să facă este să aștepte să treacă această perioadă nefavorabilă pentru ei și, cu siguranță, soarele va reapărea și pe strada lor. 

În ceea ce privește Fecioarele, acestea au avut un început și un mijloc de an foarte bune, din toate punctele de vedere, iar acum urmează și o perioadă negativă.

Chiar dacă Mercur retrograd vine cu vești proaste pentru majoritatea zodiilor, există și nativi care vor avea de câștigat în această perioadă.

Este vorba de Tauri, Raci, Scorpioni și Capricorni. Este foarte posibil ca zodiile respective să își găsească un partener de viață exact pe gustul lor. Totodată, nici în plan financiar lucrurile nu par să fie deloc rele pentru ele în perioada Mercur retrograd septembrie 2021, astrele anunțând că urmează să încaseze sume importante de bani din contracte pe care le vor semna.

Mercur retrograd septembrie 2021: Ce înseamnă Mercur retrograd

Mercur retrograd septembrie 2021.  Mercur este planeta aflată cel mai aproape de Soare, iar orbita ei este mult mai scurtă decât cea a Pământului. De trei sau patru ori pe an planeta Mercur se deplasează de-a lungul Pământului, iar atunci experimentăm perioada numită drept Mercur retrograd. 

În 2021 sunt, în total, trei perioade de Mercur retrograd. Două au trecut, iar una urmează să vină, pe 27 septembrie 2021, urmând să țină până pe 18 octombrie 2021.

Potrivit avantaje.ro, Mercurul guvernează toate tipurile de comunicare, inclusiv ascultarea, vorbirea, învățarea, citirea, editarea, cercetarea, negocierea, vânzarea și cumpărarea. De aceea e bine să fie evitate anumite activități în această perioadă, printre care angajările sau căutarea unui job nou, tranzacțiile imobiliare și altele.

Cea mai bună activitate pe care o putem face în Mercur retrograd este să reflectăm și să analizăm ce s-a întâmplat cu noi înainte și ce se întâmplă în prezent.

Citeste si: INTERESANT! Iată cum ne influențează cifra destinului nostru viața și personalitatea