“Merg cu 301 până la mall” Motivul pentru care Dan Bittman se deplasează cu mijloacele de transport în comun. Cum reacționează ceilalți călători la vederea solistului trupei Holograf

Autor: Diana Bostan

Dan Bittman călătorește cu mijloacele de transport în comun

Sursa: Instagram: Dan Bittman Oficial

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a făcut o dezvăluire neașteptată în timpul unui interviu. Artistul susține că preferă să se deplaseze cu mijloacele de transport în comun, în loc să folosească mașina personală.

În vârstă de 61 de ani, Dan Bittman rămâne unul dintre apreciați artiști de la noi din țară. În ciuda notorietății sale, artistul susține că este adeptul călătoriilor cu autobuzul sau cu trenul. Vedeta a dezvăluit care este mijlocul de transport în comun pe care îl utilează des, dar și cum reacționează ceilalți călători în momentul în care îl văd.

Dan Bittman călătorește cu autobuzul și cu trenul

În cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, solistul trupei Holograf a adus în discuție preferințele sale legate de mijloacele de transport, subliniind că optează pentru transportul în comun atât în oraș, cât și în afara lui. Deschis la un stil de viață normal și modest, Dan Bittman a dezvăluit că, în ciuda statutului său social, preferă să călătorească cu autobuzul și trenul în locul utilizării mașinii personale.

Dan Bittman a menționat că a călătorit de nenumărate ori cu autobuzul 301 și că experiența este una cât se poate de simplă și de normală. În cazul călătoriilor pe distanțe mai mari, cum ar fi la munte, vedeta a menționat că alege trenul, timpul fiind redus la doar două ore de călători în loc de patru sau șase. 

Citește și: Cu cine a fost surprins Dan Bittman, la scurt timp după ce fosta lui iubită, Monica Odagiu, a lovit mortal un bărbat: „Tot pe Dănuț îl iubește”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Merg cu 301 până la Mall Băneasa. Mă simt foarte bine. Am fost de nenumărate ori cu 301, chiar zilele trecute, îmi place! Te duci cu telefonul, bip. Dai 3 lei. 3 lei, adică nimic. Ajungi într-un sfert de oră exact cum ajungeam și cu mașina mea, dar acolo mă dădeam țanțoș. La munte, 2 ore până la Predeal, nu 4, nu 6. Cu trenul mă duc.

Clasa a I-a sau a II-a, depinde cum găsești. Nu e nicio problemă.” a spus Dan Bittman în cadrul podcast-ului moderat de Teo Trandafir.

Cum reacționează ceilalți pasageri la vederea lui Dan Bittman

Atunci când Dan Negru călătorește cu autobuzul sau cu trenul, reacțiile celorlalți călători sunt diferite. Solistul trupei Holograf susține că mulți dintre aceștia par să nu manifeste nicio reacție vizibilă, concentrându-se pe propriile activități sau privind în altă direcție.

Citește și: Exclusiv! Denise Rifai poartă inelul de la Dan Bittman, dat în emisiunea "40 de întrebări...": "Este foarte finuț și frumos!"

Vedeta a mărturisit că există și călători care îl recunosc și-l salută, manifestându-și entuziasmul de a-l întâlni într-un mediu atât de comun. Dar cu toate acestea, există și călători care nu par să aibă o privire tocmai prietenoasă sau nu arată interes în mod deosebit. 

”Unii se uită, alții nu. Se mai uită unu câș, mă salută, dar nu e nicio problemă. Așa ar trebui să fie normalitatea. ” ,  a mai spus Dan Bittman, pentru sursa menționată anterior.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.