Mergea noaptea prin padure, iar deodata si-a dat seama ca ceva se taraste in spatele lui. S-a intors cu frica sa vada ce e si a incremenit!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 23:39

Piotr Naskrecki, un fotograf profesionist, a avut parte recent de o intamplare pe care nu o va uita prea curand.

Barbatul a povestit ca se afla noaptea intr-o padure din Guyana cand, la un moment dat, a auzit zgomote ciudate in spatele lui. La inceput nu le-a dat importanta, insa pe masura ce mergea realiza ca ceva care parea ca se taraste pe jos il urmarea.

In cele din urma s-a oprit, si-a luat inima in dinti si si-a intors privirea, pentru a vedea despre ce este vorba.

S-a speriat destul de tare cand a vazut un paianjen urias, cu corpul mare cat un pumn si cu o deschidere a picioarelor de peste 30 de centimetri.

Ulterior si-a dat seama ca era vorba despre Theraphosa blondi, cel mai mare paianjen din lume, cunoscut si sub numele de "mancatorul de pasari". Din fericire, desi este veninos, acesta nu reprezinta un pericol mortal pentru oameni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.