Mergea pe strada, cand a auzit zgomote ciudate venind din aceasta cutie. I-a fost frica sa se apropie, dar pana la urma a deschis-o! Ce a gasit in ea il va urmari mult timp de acum inainte

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:52

Un barbat din Marea Britanie a avut parte de o intamplare care cu siguranta il va marca pentru mult timp de acum inainte.

Omul povesteste ca mergea pe strazile orasului Northamptonshire cand, la un moment dat, a observat o cutie destul de mare aruncata pe asfalt. Initial nu i-a dat importanta, dar in timp ce trecea prin dreptul ei a observat ca, din interior, se auzeau in mod repetat niste zgomote ciudate.

S-a oprit si, dupa ce a stat pe ganduri cateva minute, a decis sa vada ce este inauntru. Cand a deschis capacul a avut un mic soc: zgomotele veneau de la un bebelus de cateva zile, care se pare ca fusese abandonat de mama lui.



Fetita purta un scutec vechi si murdar si era infasurata intr-o patura albastra. Barbatul a dus-o de urgenta la spital unde, din fericire, medicii au constatat ca micuta are o stare de sanatate perfecta.

Acum autoritatile incearca sa dea de urma celor care au abandonat-o.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.