Mergea pe strada, iar cand a vazut ca pavajul de pe trotuar incepe sa se umfle a scos imediat telefonul si a dat drumul la filmare. Ce a urmat e incredibil, uite ce a surprins

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:16

Clipul de mai jos a ajuns viral pe YouTube si a strans pana acum peste 420 de mii de vizualizari in doar 2 zile de la publicare.

Imaginile au filmate de un barbat din Italia si surprind un fenomen extrem de ciudat: se poate observa cum, la intervale neregulate, pavajul de pe trotuar pur si simplu se ridica.

Nimeni nu stie care este cauza celor intamplate; banuiala ar fi ca "de vina" este o conducta care trece pe sub trotuar, dar nimeni nu a putut confirma aceasta teorie.

Ati mai vazut asa ceva?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.