Mergea pe strada si a vazut o cutie care se misca. Cand a deschis-o a ramas fara cuvinte! E cutremurator ce a gasit inauntru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:57

O femeie din statul american Tennessee a vazut la un moment dat, in timp ce mergea pe strada, o cutie sigilata care se misca.

Curioasa, a luat-o si a deschis-o. cand a vazut ce era in interior a ramas fara cuvinte: 3 pui de caine, care nu aveau mai mult de cateva zile, se zbateau si incercau sa respire, fiind foarte murdari si acoperiti de fecale.

Se pare ca cel care i-a aruncat in strada nu a avut pic de mila: cutia nu avea nicio gaura care sa permita circularea aerului, era complet inchisa iar pe ea era scris "animale impaiate".



Femeia a dus puii la cea mai apropiata clinica veterinara si, din fericire, a reusit sa ajunga la timp, inainte ca vreunul dintre ei sa moara. Acum cateii s-au mai dezvoltat, se simt bine si au fost dati spre adoptie.

Cea care i-a gasit a alert si autoritatile in speranta ca persoana care a comis un astfel gest de cruzime va fi gasita si va plati.

##VIDEO136696##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: