Mergea pe strada si auzea zgomote ciudate de sub pamant, asa ca a decis sa vada ce se ascunde acolo. E de neconceput ce a gasit dupa ce a dat dalele la o parte! Cei care au fost de fata au inceput sa planga!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:57

Clipul de mai jos, publicat in urma cu 4 zile, a devenit viral pe YouTube si a strans pana acum peste 1.7 milioane de vizualizari.

Totul s-a intamplat intr-un orasel din Rusia unde, la un moment dat, autoritatile au decis sa astupe o groapa mare care aparuse langa un imobil. Au acoperit gaura cu nisip si au pus deasupra o serie de dale.

Doar ca, in ziua urmatoare, locuitorii din zona au inceput sa auda zgomote ciudate venind de sub pamant. S-au adresat autoritatilor, cerand o verificare, dar nu au primit niciun raspuns.



In cele din urma un barbat a decis sa ia situatia in propriile maini si sa vada ce se petrece. A inceput astfel sa scoata dalele si sa sape in nisipul de sub ele, iar ceea ce a gasit l-a lasat fara cuvinte.

In acea gaura ramasese captiva o catelusa gestanta, care probabil se adapostise de ploaie, dar nu a mai apucat sa iasa la suprafata.
Din fericire perioada de captivitate nu a lasat urme importante asupra organismului ei.

Patrupedul a fost dus la o clinica veterinara unde a si nascut, iar acum este in afara oricarui pericol, impreuna cu puii ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.