Mergi pe mâna ta și alege ce film vrei să vezi! Duminica ta poate fi de comedie sau de acțiune

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 aug 2021, 10:00

Tu știi cel mai bine ce ți se potrivește, așa că noi îți oferim posibilitatea de a alege ce film să vezi duminică seară, la Kanal D. Comedie sau acțiune?

A venit momentul să îți exprimi votul și să decizi cu ce film ar trebui să închiei săptămâna. Stă în puterea ta să alegi ce vezi la TV, în seara de duminică, ceea ce înseamnă că trebuie să îți exprimi votul clar și să îi îndemni și pe cei dragi să intre pe contul de Instagram Kanal D România pentru a vota. Cu cât sunteți mai mulți, cu atât șansele sunt mai mari să iasă învingătoare categoria voastră preferată de film.

Ce să faci pentru a alege filmul care va fi difuzat duminică la Kanal D?

Ești genul de persoană care ar lăsa orice pentru a vedea o comedie de calitate sau un film de acțiune care să te țină cu sufletul la gură în fața televizorului? Atunci, trebuie să știi că acum ai posibilitatea de a alege ce film să vezi pe Kanal D, duminică seară. URSUS asigură seara de film de duminică, iar tu ai de făcut un singur lucru. Ascultă URSUL din tine și votează categoria preferată de film pe contul de Instagram Kanal D România. 

În urmă cu o săptămână, fanii Kanal D au votat pentru a vedea o comedie, iar dorința lor a devenit realitate, duminică seară fiind difuzat un film artistic din această categorie. Dacă ai ratat ocazia de a vota săptămâna trecută, acum trebuie să profiți din plin, având în vedere că și în această săptămână tot tu vei alege filmul de duminică seară. Opțiunile sunt aceleași: comedie sau acțiune. 

Ai votat pentru comedie săptămâna trecută, iar acum îți dorești să vezi la TV un film de acțiune? Nimic mai simplu, intră pe contul de instagram Kanal D România și exprimă-ți votul. Poți face acest lucru în fiecare zi, de marți până joi, urmând ca vineri să dezvăluim categoria câștigătoare.

Dacă pentru tine săptămâna începe mai bine atunci când duminică seara vezi o comedie, nu va mai fi nevoie să cauți ore în șir un film bun. Kanal D și URSUS îți oferă șansa de a vedea un film de comedie duminică seară, însă tu trebuie să votezi această categorie în secțiunea InstaStory.

Ești încă în dubiu? Ascultă URSUL din tine și fă ceea ce simți! Tu decizi dacă termini săptămâna cu o porție generoasă de râs sau urmărind un film care să te țină minute bune în suspans. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.