Meryem descopera tradarea sotului ei si va declansa o adevarata lupta pentru redobandirea inimii lui! In aceasta seara, la ora 20:00, marea premiera a serialului “In bataia inimii”, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 sep 2017, 09:00

Productia va captiva inca de la primul episod prin intriga ce combina cu maiestrie iubirile complicate si povestea unei familii numeroase, puternic ancorata in viata sociala.

In aceasta seara, la ora 20:00, Kanal D va difuza un nou serial de succes – „In bataia inimii” (titlu original: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz). Telespectatorii Kanal D vor regasi in distributia acestei productii actori de care deja s-au atasat dupa ce i-au urmarit in alte seriale de succes, tot la Kanal D.
Actrita Deniz Kakir le-a devenit cunoscuta din serialele “Poveste de familie” (rolul Ferhunde) ,“Iffet” (rolul principal- Iffet) si din seria a treia din “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, in care a jucat rolul Sultanei Sah.

Tarik Unluoglu a jucat in serialul “Iubire de argint”.

In ceea ce priveste planul personal al lui Hizir, lucrurile nu sunt nici pe departe roz. Sotia sa Meryem va afla ca arhitecta Nazli, femeia de care s-a indragostit cu cativa ani in urma, este gravida. Sotia lui nu va permite niciodata ca acest copil sa se nasca, insa Hizir isi doreste foarte mult acest copil… Se anunta o lupta pe viata si pe moarte intre cele doua femei.






 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.