MERYEM UZERLI a reluat o veche poveste de iubire! Actrita a fost surprinsa la bratul unui fost iubit! Iata cine este acesta si in ce ipostaze si-au facut aparitia in public cei doi!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2017, 11:27

Frumoasa actrita a negat in tot acest timp ca ar avea din nou o relatie de iubire si s-a dedicat trup si suflet noilor sale proiecte.

Meryem Uzerli si afaceristul Alp Ozcan au trait o frumoasa poveste de dragoste ce a durat un an, iar actrita credea ca in sfarsit si-a intalnit marea iubire. Insa cei doi indragostiti s-au distantat din cauza proiectelor la care au lucrat, fiecare in domeniul sau de activitate si carora s-au dedicat trup si suflet, uitand sa isi alimenteze relatia, care la scurt timp a esuat.

In ciuda faptului ca in ultimul timp, Meryem Uzerli a declarat ca este singura deoarece nu a reusit sa intalneasca barbatul potrivit, aceasta a fost surprinsa de paparazzi, la bratul omului de afaceri Alp Ozcan, de care se despartise in urma cu cinci luni.

Conform unui renumit cotidian din Turcia, cei doi au fost vazut tinandu-se de mana in timp ce se pregateau sa patrunda intr-un restaurant de lux din Istanbul, unde urmau sa participe la o petrecere privata.

Acestia au fost socati atunci cand s-au vazut inconjurati de jurnalisti.

Dupa ce luni la rand, a declarat ca este singura si ca nu este in stare sa isi aleaga barbatul potrivit, Meryem Uzerli a fost vizibil jenata de situatie si s-a vazut nevoita sa dea cateva lamuriri presei.

"Sunt atat de jenata, intr-adevar! Nu stiu ce sa zic acum! Ne-am impacat zilele trecute!",

a spus vedeta.

(sursa: milliyet.com.tr)