Meryem Uzerli a trecut prin clipe de cosmar cu toate ca este insarcinata: "Am vrut sa ma sinucid"

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Frumoasa Meryem Uzerli, actrita care pana in primavara a interpretat rolul temperamentalei sultane Hurrem din serialul “Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, a fost gata-gata sa isi ia zilele.

Cel care a adus-o in aceasta stare este nimeni altul decat omul de afaceri Can Ates, fostul ei iubit, scrie enational.ro.

Meryem a trecut prin momente de cosmar din pricina omului de afaceri Can Ates, cel alaturi de care, visa pana de curand, sa intemeieze o familie. Celebri si adorati de publicul larg, Meryem si Can pareau ca formeaza  cuplul perfect. Doar pareau, pentru ca afaceristul nu i-a fost fidel “sultanei Hurrem”, pe care zice-se ca a inselat-o cu oricine i-a iesit in cale.
In afara de asta, Can ar fi dorit sa o scoata pe roscata din distributia serialului “Suleyman Magnificul”, ceea ce, pana la urma, s-a si intamplat. Si daca ar fi fost doar atat! In momentul in care a aflat ca Meryem este gravida, Ates a indemnat-o sa avorteze.


Am deja doi copii, nu il mai vreau si pe al treilea. Da-l afara! ”, i-ar fi spus afaceristul sarmanei Meryem.


Am vrut sa ma sinucid. Credeam ca daca voi face gestul acesta, voi scapa de toata suferinta, voi fi, in sfarsit, libera ”, a mai spus Meryem, care, din fericire, a fost oprita la timp. Au urmat zile grele pentru actrita, care a izbutit totusi sa ia cea mai buna decizie: s-a despartit de Can Ates, a urmat tratamentul prescris de doctori pentru a scapa de oboseala si depresie si acum asteapta cu nerabadare clipa in care isi va strange in brate pruncul.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Sursa: enational.ro