Meryem Uzerli, actrita care interpreteaza rolul sultanei Hurrem, DEZVALUIRI despre cele doua nunti si despre placerea de a locui la hotel

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:23

Frumoasa actrita care ii da viata personajului Hurrem in serialul "Suleyman Magnificul" a dezvaluit recent ca ii place sa locuiasca mai mult la hotel decat in propria-i casa.

Meryem a spus ca locuinta ei este prea mare pentru a sta singura in ea. Si atunci cand iubitul ei, Can Ates, este plecat in calatorii de afaceri, actrita locuieste la hotel. Imediat gurile rele au speculat faptul ca cei doi nu se mai inteleg atat de bine din moment ce Meryem a luat aceasta hotarare. Insa ea a negat zvonul, spunand ca se intelege mai bine ca oricand cu iubitul ei si ca abia asteapta sa se casatoreasca dupa ce filmarile la serial vor lua sfarsit.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Meryem-Uzerli-turkish-actors-and-actresses-32683001-400-500-2db2981678f6976c4a62e5b5e142f30d.jpg
Actrita a mai dezvaluit ca va avea doua nunti, una in Turcia si una in Germania, acolo unde parintii ei locuiesc. Meryem a si scris acum cateva zile un mesaj pe Facebook pentru iubitul ei, spunandu-i ca il iubeste foarte mult.( sursa libertatea.ro)

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.