Meryem Uzerli, actrița din “Suleyman Magnificul”, de nerecunoscut după operațiile estetice. Cum arată acum, la peste zece ani de la difuzarea serialului

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 sep 2024, 09:22

Actrița Meryem Uzerli a interpretat-o pe Hurrem în Suleyman Magnificul.

Sursa: Pinterest

Actrița Meryem Uzerli, cunoscută pentru rolul sultanei Hurrem din serialul „Suleiman Magnificul”, este greu de recunoscut astăzi din cauza numeroaselor intervenții estetice.

Deși a fost întotdeauna apreciată pentru frumusețea sa naturală, în ultimii ani, Meryem Uzerli a apelat la multiple operații estetice care i-au schimbat semnificativ aspectul.

Citește și: Cine este actrița care dă viață personajului Şebnem Sualp, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul a cunoscut-o deja pe frumoasa Şebnem Hassanisoughi în producția „Patria mea ești tu”, în care a jucat rolul Eftalya

Acrtrița Meryem Uzerli este de nerecunoscut după intervențiile estetice

În ultimii ani, actrița turco-germană a recurs la numeroase intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul, fapt care a atras atenția fanilor și presei internaționale. Transformările fizice ale lui Meryem Uzerli nu au fost trecute cu vederea, mai ales la aparițiile ei pe covorul roșu, unde schimbările la nivelul feței au fost evident remarcate.

Unul dintre primele intervenții la care a apelat a fost rinoplastia, o intervenție destinată remodelării nasului. Chirurgia estetică a corectat micile imperfecțiuni ale nasului, oferind feței actriței un aspect mai rafinat și echilibrat. În plus, Meryem a decis să își modifice și linia maxilarului, potrivit andnewme.com. Această intervenție a fost realizată la clinica renumitului chirurg Simon Ourian, în Statele Unite, același medic estetician care lucrează cu multe vedete de la Hollywood. 

Citește și: Care sunt perechile de actori din serialele turcești ale căror povești de dragoste au trecut de platourile de filmare. Protagoniștii din ”1001 de nopți” formează un cuplu de 15 ani

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Potrivit sursei menționate anterior, pe lângă rinoplastie și conturarea maxilarului, actrița ar fi optat și pentru tratamente de volumizare a pomeților. Această procedură, realizată cu ajutorul umpluturilor injectabile, i-a conferit obrajilor un aspect mai plin și mai ridicat, accentuându-i pomeții.

Schimbările la nivelul buzelor au fost și ele evidente. Actrița a mărit vizibil volumul acestora, obținând un aspect mai plin și mai conturat.

În plus, se speculează că a trecut printr-o blefaroplastie, o procedură de chirurgie a pleoapelor.

Actrița a interpretat-o pe ”Hurrem” în Suleyman Magnificul

În ciuda acestor schimbări fizice, Meryem Uzerli rămâne o figură iconică în cinematografia turcă și internațională. Născută în Germania, actrița cu origini turcești și germane și-a câștigat faima internațională odată cu rolul său în „Suleyman Magnificul” (2011–2013), care i-a adus numeroase premii, inclusiv prestigiosul Golden Butterfly Award.

Citește și: Neslihan Atagül s-a afișat cu burtica de graviduță. Actrița din ”Fiica ambasadorului” și Kadir Doğulu au anunțat deja sexul copilului

Cariera ei a început cu roluri minore în producții germane, dar succesul uriaș obținut în Turcia a propulsat-o în rândul celor mai iubite actrițe de televiziune. După încheierea filmărilor pentru serial, în 2014, Meryem Uzerli a devenit mamă pentru prima oară, iar în 2021, a născut cel de-al doilea copil, păstrând însă secretul asupra identității tatălui.