MERYEM UZERLI, aparitie uluitoare pe coperta revistei ELLE Turcia! Iata ce declaratie inedita a facut celebra actrita despre suferinta sa in dragoste si ce tinute sexy a purtat!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2018, 15:52

Frumoasa actrita care a interpretat cu succes rolul sultanei Hurrem, in serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii


"In relatiile cu barbatii, uneori iti poti pierde mintile! Iubirea rezolva totul!imi spun, apoi viata imi arata ca iubirea nu rezolva totul! Suferinta din dragoste este un sentiment ca si cand ai muri!", a spus Meryem Uzerli.

Desi s-a nascut in 1983 in Germania, la Kassel, intr-o familie de musulmani, aceasta a ales sa mearga in Turcia pentru a-si construi o cariera artistica.

Tatal sau e turc iar mama are origini germane. Meryem a studiat actoria la Frese Schauspielstudio in Hamburg. Este cunoscută in special datorita rolului Sultanei Hurrem, din serialul istoric "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii". Dupa ce a fost parasita de iubitul ei, Meryem Uzerli a fost nevoita sa-si creasca singura fetita, Lara, care a devenit centrul universului ei.

Editia turca a prestigioasei publicatii Elle i-a dedicat coperta numarului din iunie, in care frumoasa actrita a avut o aparitie extrem de sexy:

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.