Meryem Uzerli despre personajul pe care il interpreteaza, sultana HURREM: "Am invatat de la ea cum sa ma descurc daca as trai intr-un harem" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:26

Meryem Uzerli, indragita interpreta a sultanei Hurrem din Suleyman Magnificul a dezvaluit ce anume apreciaza la personajul ei si care ii sunt punctele slabe.

 Meryem este o actrita foarte indragita si in Romania dupa difuzarea celor doua sezoane ale serialului Suleyman Magnificul. Vedeta a marturisit ca isi ingrageste foarte mult personajul si ca a lucrat intens pentru a intra cat mai bine in pielea ei." M-am documentat foarte mult despre viata din harem, despre Suleyman, despre cum era perceputa Hurrem. Toate acestea pentru a intelege personajul, contextul istoric in care a trait, dar si din pura curiozitate si placere de a descoperi trecutul.
 Actrita a mai spus ca daca nu lua casting-ul pentru acest personaj, i-ar fi placut sa o interpreteze pe cadana Nigar: Este un personaj complex care creste foarte mult de-a lungul serialului. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Meryem-Uzerli-GQ-Odul-Toreni-Kasim-2012-1-b5284dd1b37dd35534648cad9ef93eff.jpg
Cat despre ambitiile lui Hurrem, iubirea pe care i-o poarta sultanului si a copiilor ei, Meryem are numai cuvinte de lauda la adresa acesteia, insa cu mici exceptii. Hurrem l-a iubit cu adevarat pe Suleyman.
Era un om inteligent, un artist si un extraordinar om politic. Si nu arata rau deloc. Pentru Hurrem, dragostea pe care i-o purta Suleyman era garantia vietii ei si a copiilor ei. Acum, ca am invatat de la Hurrem cum sa ma descurc acolo, cred ca as reusit. Erau alte vremuri, intelegem foarte greu acum ca legea fraticidului, putea sa functioneze foarte bine intr-o dinastie. Mi-ar fi greu sa traiesc intr-o mare familie, in care la orice colt si in orice moment te poate pandi moartea
, a mai dezvaluit actrita.