Meryem Uzerli, din nou in depresie? Actrita din "Suleyman Magnificul" surprinsa intr-o ipostaza dramatica

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:52

Mai multe fotografii cu indragita actrita Merryem Uzerli au aparut pe retelele de socializare infatisand-o intr-o ipostaza infricosatoare.

Meryem apare cu fata transfigurata si plina de sange pe haine. Fanii si apropiatii au intrat in panica, crezand ca actrita a vrut sa isi puna capat zielelor. Se stie ca Meryem nu este la primul gest necugetat, ea incercand sa isi ia viata in momentul cand a aflat ca iubitul ei o inseala.

La vremea respectiva, actrita a si marturisit ca era in stare sa se arunce de la balconul camerei de hotel.

Se pare, insa, ca fotografiile cu Meryem surprinsa in aceasta postura desprinsa parca dintr-un film horror, sunt facute de cu ocazia sarbatoriide Holloween.

Toti admiratorii actritei au rasuflat usurati cand au aflat ca este doar o farsa. De altfel, ea se afla in cea mai frumoasa etapa a vietii sale, cea de maternitate asa ca nu ar avea de ce sa recurga la astfel de gesturi extreme. Meryem se declara foarte fericita alaturi de micuta Lara pe care o adora.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.