Meryem Uzerli, Hurrem din Suleyman Magnificul, a interpretat la un eveniment caritabil melodia lui Whitney Houston, "The Greatest Love of All" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 02:25

Platourile de filmare ale celui mai popular serial turcesc "Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii" au gazduit un eveniment caritabil pentru a sutine un proiect grandios in care se va investi pentru construirea unui centru al copiilor defavorizati in Izmir-Barbaros, de catre Fundatia pentru Protectia Copiilor. Stabilimentul va fi dedicat memoriei scenaristului Meral Oktay, care a murit anul acesta de cancer.

Evenimentul a fost organizat de catre membrul fondator, Berrin Yoleri si a fost gazduit de Timur Savcı de la TIMS Productions, presedintele casei care produce faimosul serial Suleyman Magnificul.

Figuri remarcante din societatea turca au fost prezente la eveniment printre care si Caroline Koç si Suzan Sabancı Dinçer, precum si echipa de productie si actorii din serial. La sfarsitul serii, s-au strans 800, 000 de lire turcesti fara a pune la socoteala si sms-urile.
Platourile de filmare ale serialului care se afla in Istanbul Film Studios, a fst deschis vizitatorilor pe toata durata filmarilor. 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/556258-448988075130697-670357966-n-4ec743f7ea42739f7fefc9d28754c2c6.jpg
La eveniment, muzica din serial a facut deliciul spectatorilor. Actrita Meryem Uzerli, care interpreteaza rolul lui Hurrem, a interpretat melodia lui Whitney Houston, “The Greatest Love of All.” Halit Ergenç, interpretul maretului Sultan a interpretat piesa Lui Sezen Aksu’: “Masum Değiliz.”

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.