MERYEM UZERLI, secretul frumusetii sale si al unei siluete de invidiat! Iata cum reuseste celebra actrita sa arate impecabil desi are o viata profesionala intensa!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2017, 11:01

Frumoasa Meryem Uzerli se dedica trup si suflet cresterii fiicei sale si isi petrece mult timp pe platourile de filmare.

Meryem Uzerli isi adora fiica pe care o considera intregul ei univers si se dedica trup si suflet cresterii micutei Lara. Cele doua au o relatie speciala mama-fiica si actrita incearca sa petreaca cat mai mult timp impreuna.

Desi frumoasa actrita are o viata profesionala foarte activa, mai ales de cand s-a lansat si in lumea afacerilor, realizand o gama de produse cosmetice care ii poarta numele, aceasta isi rezerva timp pretios pentru a se bucura de fiica sa.

Actrita a declarat ca nu are timp sa ajunga la sala de fitness pentru a-si intretine corpul, insa aproape in fiecare zi aceasta reuseste sa faca miscare impreuna cu fiica sa, pe care a deprins-o inca de mica sa adore gimnastica.

De curand, aceasta a publicat pe contul ei de socializare un clip in care face gimnastica alaturi de Lara:

 

Home Gym

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.