Meryl Streep, sexi la 62 de ani. Uite cum a pozat pe coperta revistei 'Vogue"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:17

Cine spune ca la 62 de ani, nu poti sa fi sexi si sa apari intr-o publicatie de moda?!

Meryl Streep ne demonstreaza ca-i posibil, zambindu-ne de pe coperta numarului din ianuarie al revistei Vogue! Este pentru prima data cand actrita troneaza pe coperta celebrei publicatii, iar acest lucru s-a intamplat cu prilejul lansarii unui film in care Meryl o interpreteaza pe Margaret Tatcher, renumitul premier al Marii Britanii care si-a castigat renumele de „doamna de fier a politicii”. Dupa ce i-au urmarit prestatia, criticii sunt siguri ca acest rol ii va aduce lui Meryl Streep un nou premiu Oscar, actrita mai avand acasa inca doua astfel de statuete din aur.


Face ce face si... la D-Paparazzi se-ntoarce! Jennifer Lopez revine in atentia noastra, intr-o postura mai mult decat sexi. Invitata de fostul component al trupei Black Eyed Peas, Will.I.Am, sa cante in prima piesa solo a acestuia, „The hardest ever”, cantareata a ales costumatiile cu care a aparut in videoclip in asa fel incat sa innebuneasca toti barbatii! Daca va incingeti prea tare, va sugeram un dus rece.
Diva latino apare intr-un body tricotat, care se chinuie sa acopere corpul nimfei, dar nu prea reuseste, iar rotirile pe care le executa cu poponetul sunt menite sa provoace atacuri de cord in randul domnilor! Punct ochit... punct lovit!

„In numele artei, dezbracati-va!!!” Si s-au conformat, pisicutele! Cele mai sexi modele din lume au renuntat la haine pentru celebrul calendar Pirelli, editia 2012. Daca e sa le privim pe ele, atunci putem declara cu mana pe inima ca anul viitor este FIERBINTE de la un capat la celalalt.
Ajunsa la 37 de ani, Kate Moss este mai sexi ca niciodata. Modelul britanic n-a vazut nicio problema in a renunta complet la vesminte, mai ales ca, vorba aia, facem orice in numele artei... si-al cecului primit! Alte femei celebre care pot fi admirate in costumul Evei sunt Lara Stone, Isabelli Fontana si focoasa Milla Jovovich. Pozele au fost realizate de celebrul Mario Sorenti, iar sedinta foto s-a desfasurat pe insula Corsica.


 

Taguri: