Mesaj incredibil pentru Andreea Mantea: ''Va rog din suflet, aveti grija de Bianca sa nu...''

Autor: O.P.
Actualizat: 30 apr 2020, 18:47

Mesaj incredibil pentru Andreea Mantea, de la o urmaritoare a emisiunii ''Puterea dragostei''.

Bianca si Livian s-au despartit, spre dezamagirea fanilor. Cei doi si-au spus Adio, iar Bianca pare sa treaca foarte greu peste despartire si peste toate rautatile din casa ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Clipe de spaima la "Puterea dragostei"! Bernei i s-a facut rau! Andreea Mantea a venit de urgenta la fata locului

O sustinatoare de-a emisiunii i-a transmis un mesaj ingrijorator Andreei Mantea, in privinta Biancai.

Iata ce a scris pe o retea de socializare: 

Citeste si: Ce bolid de lux are Robert, fostul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata cum arata noua lui masina de lux, care atrage toate privirile!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella, mesaj pentru Andreea Mantea: "Este omul care..." Ce a spus despre prezentatoarea de la "Puterea Dragostei"?

Citeste si: Medicul Tudor Ciuhodaru: Cum se refoloseste si sterilizeaza corect masca de protectie

Pe contul personal de instagram, Ella a postat un clip video în care apare plângând, aceasta fiind vizibil emoționată. Se pare că întrebările pe care Andreea Mantea i le-a adresat au reușit să îi atingă coarda sensibilă, motiv pentru care concurenta de la "Puterea Dragostei" a ținut să îi transmită un mesaj public prezentatoarei de televiziune.

"Andreea Mantea este omul care mereu prin tonalitatea ei îmi atinge sufletul și dau frâu liber sentimentelor! Mulțumesc, te respect mult!", a spus Ella despre Andreea Mantea.

Citeste si: Jador, aparitie uluitoare cu un bebelus in brate! Iata cum a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei"!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.