Mesaje amuzante de 1 aprilie 2023: Farse funny pentru prieteni de Ziua Păcălelilor

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 dec 2023, 02:25

Mesaje amuzante de 1 aprilie 2023

Sursa: Pexels.com

Mesaje amuzante de 1 aprilie 2023. 1 Aprilie este o zi cunoscută pe întreg globul, fiind o zi în care oamenii apropiați își fac farse.

Mesaje amuzante de 1 aprilie 2023. Ziua destinată farselor, glumelor și păcălelilor este sărbătorită în fiecare an la data de 1 aprilie, iar oamenii se pregătesc cu câteva săptămâni înainte pentru a își păcăli apropiații.

Citește și: Horoscop aprilie 2023: Zodiile care vor avea parte de o lună de vis! Totul se schimbă în bine în viața lor

Mesaje amuzante de 1 aprilie 2023

Iubitul meu drag, doresc să-ți dau o veste: SUNT ÎNSĂRCINATĂ… cu noi atribuții la serviciu. Sper să-mi dea și mărire de salariu!

Tu esti cea mai CUTE persoana din lume: Stai puţin, nu înţelege greşit. CUTE înseamnă:
Creating
Useless
Troubles
Everywhere..

De-a lungul vieţii, când te trezeşti dimineaţa şi nu vezi pe nimeni, vino la mine, voi fi alături pentru a te ține de mână și… a te duce la oftalmolog!

Nu ştiu cum să-ţi spun… e ceva destul de important si nu ştiu cum să încep. Ştiu că nu te-ai fi aşteptat la asta din partea mea, dar… s-a întâmplat.

M-am îndrăgostit de prietena ta…Nu stiu cum a inceput totul… i-am spus ca o iubesc, iar ea mi-a zis… ştii ce mi-a zis? Sa mă las de făcut glume proaste de 1 aprilie!

M-am gândit iubitule că nu trebuie să mai trăieşti în minciună şi să-ţi zic cine sunt eu cu adevărat. Te înşel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tău din clipa în care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut să-l refuz.

Îmi cer scuze pentru sentimentele rănite şi promit că e ultima păcăleală de 1 aprilie care ţi-o fac. Te iubesc!

Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.

Astăzi este ultima zi din viața mea. Am decis să-mi iau zilele. Să ştii că te iubesc mult. Să vii la mine pentru că vei găsi un bilet de adio în care vei afla că a fost o păcăleală de 1 aprilie!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dacă lucrurile nu merg bine
Daca tristețea îți umple sufletul
Reține 3 lucruri:

1) Eu sunt mereu alături de tine
2) Tu ai bani
3) Găsim noi un bar deschis. Hai!

Sunt singură pe întuneric și mi-e frică de mor. Te rog frumos, sună-mă să-ți aud vocea și să știu ca de fapt BABAU nu e aici în cameră.

Citește și: 1 aprilie 2023- Ziua Păcălelilor: Trei lucruri interesante despre această dată

Farse funny pentru prieteni de Ziua Păcălelilor

Pentru persoanele ce își doresc să facă mai mult decât să trimită un mesaj amuzant, acestea sunt câteva farse ce vă vor pune zâmbetul pe buze la data de 1 aprilie. Primul lucru amuzant pe care puteți să îl faceți este să tăiați mărunt puțin usturoi sau chiar să îl faceți pastă, astfel încât să puteți să îl puneți în pasta de dinți a persoanei pe care vreți să o păcăliți, astfel.

O altă glumă pe care puteți să o faceți, dar poate dura mai mult este să înveliți în hârtie igienică, ziar sau alte astfel de materiale mașina unui prieten. Această gumă poate fi făcută seara sau în timpul zilei pentru a nu risca ca prietenul vostru să întârzie.

Dacă vrei să aduci un zâmbet pe buze tuturor oamenilor poți lipi cu superglue o monedă pe stradă sau într-un loc pe unde trec mulți oameni, după care poți observa cum oamenii se chinuie să ia banii. O altă farsă este înlocuirea zahărului cu sare, astfel încât să nu își dea seama decât în momentul în care vor gusta.

Citește și: Când intră pensiile pe card în aprilie 2023? Data exactă pică fix înainte de Paște

Sursa: z iarulunirea.ro