Mesaje amuzante de 1 aprilie 2024: Farse pentru prieteni de Ziua Păcălelilor

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 31 mar 2024, 21:27

Ce farse sa le faci apropiatilor de 1 Aprilie

Sursa: freepik

Pe data de 1 aprilie oamenii serbează Ziua Păcălelilor, moment în care majoritatea persoanelor își doresc să le facă o farsă amuzantă prietenilor sau apropiaților.

În rândurile de mai jos vei găsi câteva sugestii de mesaje foarte amuzante pe care să le trimiți prietenilor pe data de 1 aprilie.

Citește și: Când începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare și locale din 2024?

Mesaje amuzante de 1 aprilie 2024

„Hei, ştii care este cea mai buna zi să agăţi o fata? 1 aprilie... Si știi de ce? Daca accepta, atunci ai noroc, daca nu, ii zici ca e păcăleala de 1 aprilie.”

„Dacă cineva astăzi te laudă pentru norocul tău, felul de a fi, stil si atitudine, nu-l baga in seama; cum îndrăzneşte sa te păcălească înainte de 1 aprilie?”

„Cineva îţi simte lipsa, cineva are nevoie de tine, cineva îşi face griji pentru tine… Ghici cine? Maimuţa de la ZOO”

„Un studiu a demonstrat ca toţi prostii utilizează degetul mare când ce citesc un SMS.

Acum e prea târziu sa încerci sa schimbe degetul!”

„Aceasta pisica, este pisica, o pisica, grozava pisica, oportunitate pisica, pentru pisica, a tine pisica, un pisica, idiot pisica, ocupat pisica, pentru pisica, 20 pisica, secunde pisica! … Acum citește mesajul fără cuvântul „pisica”.”

„De-a lungul vieţii, când te trezești dimineața şi nu vezi pe nimeni, vino la mine, voi fi alaturi pentru a te tine de mana si… a te duce la oftalmolog!”

„Dragul meu, asta-seara vreau sa îţi fac ce îţi place ţie cel mai mult!… Salata de boeuf! Hahaha”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu ştiu cum să-ţi spun… e ceva destul de important si nu ştiu cum să încep. Ştiu că nu te-ai fi aşteptat la asta din partea mea, dar… s-a întâmplat. M-am îndrăgostit de prietena ta…Nu stiu cum a inceput totul… i-am spus ca o iubesc, iar ea mi-a zis… ştii ce mi-a zis? Sa mă las de făcut glume proaste de 1 aprilie!”

Citește și: 1 aprilie 2024. Ce semnificație are Ziua Păcălelilor

Mai multe mesaje amuzante de 1 aprilie

„M-am gândit iubitule că nu trebuie să mai trăieşti în minciună şi să-ţi zic cine sunt eu cu adevărat. Te înşel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tău din clipa în care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut să-l refuz. Îmi cer scuze pentru sentimentele rănite şi promit că e ultima păcăleală de 1 aprilie care ţi-o fac.

Te iubesc!”

„Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut la casă în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere.”

„Îţi trimit acest mesaj ca să ştii că nu ne mai putem întâlni pentru că am avut un accident, a dat o maşină peste mine, iar acum mă aflu la spital şi am aflat că trebuie să-mi fie amputat un picior, de aceea vreau să-ţi spun că trebuie să vii să mă vizitezi la spital ca să afli că de fapt a fost o păcăleală de 1 aprilie.”

„Astăzi este ultima zi din viaţa mea. Am decis să-mi iau zilele. Să ştii că te iubesc mult. Să vii la mine pentru că vei găsi un bilet de adio în care vei afla că a fost o păcăleală de 1 aprilie!”

„Iubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: Sunt însărcinată cu noi atributii la servici. Sper sa-mi dea si mărire de salariu !”

„Suntem prieteni de atâţia ani si de aceea îmi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te înşeală cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau … S-a intamplat … Stii ca nu ai cum sa stai împotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade … O iubesc … Imi pare rau … Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!"