Mesaje creștine de Înălțarea Domnului 2024: „Hristos S-a Înălțat! - Adevărat S-a Înălțat!”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 10 iun 2024, 11:17

„Hristos s-a Înălțat! - Adevărat s-a Înălțat!”

Sursa: Pexels.com

Înălțarea Domnului este prăznuită la 40 de zile de la Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, anul acesta picând într-o zi de joi, la data de 13 iunie 2024.

Data de 13 iunie este trecută alături de o cruce roșie în calendarul creștin ortodox, fiind amintite de cele 40 de zile ce au trecut de la Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, zi de joi în care se pomenește Înălțarea Domnului. Cu această ocazie, credincioșii își transmit mesaje pline de însemnătate, cu urări de bine, iar acestea sunt cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru persoanele apropiate, de Înălțarea Domnului pentru anul 2024.

Mesaje creștine de Înălțarea Domnului 2024

Înălțarea Domnului este prăznuită la data de 13 iunie 2024, la 40 de zile de la Învierea Mântuitorului Iisus Hristos, ce a picat anul acesta la data de 5 mai. Această sărbătoare amintește de momentul în care Iisus Hristos a înviat în fața ucenicilor săi, ridicându-se la Cer pe Muntele Măslinilor. În această zi este sărbătorită și Ziua Eroilor, motiv pentru care în slujbele realizate de Biserica Ortodoxă sunt amintiți și soldații ce au decedat pe front.

Data de 13 iunie este trecută în calendarul creștin ortodox alături de o cruce roșie, iar credincioșii împărtășesc gândurile bune din această zi de sărbătoare alături de persoanele apropiate, prin intermediul mesajelor.

De sărbătoarea cea mare, Înălțarea Domnului, vă doresc credință, speranță pentru o viață mai bună și curată. Fie ca exemplul lui Isus să vă lumineze calea, să o faceți cu adevărat neprihănită și să o răsplătiți cu dragoste.

Fii mai bun indiferent de situație!

Sunetul clopotelor ne prevestește o sărbătoare sacră – Înălțarea Domnului. Fie ca în familia voastră să persiste liniștea și pacea, iubirea, recunoștința și smerenia. Să fiți sănătoși și să vă păziți de toate cele rele, iar Domnul să vă fie alături în toate.

Te felicit din suflet cu această zi luminată a Înălțării Domnului! Fie ca soarele să încălzească casa ta iar razele s-o umple cu bunătate, bucurie și fericire! Îți doresc înțelegere reciprocă, o familie prietenoasă și dragoste puternică!

Felicitări cu ocazia sărbătorii Înălțării Domnului, vă doresc lumină și pace în suflet, fericire, emoții pozitive și bucurie. Fie ca Domnul să vă binecuvânteze și să vă ajute în toate începuturile.

Citește și: Înălțarea Domnului 2023: Este sărbătoare mare pe 25 mai! De ce nu este bine să dai nimic din casă în această zi?

Fie ca Înălţarea Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Hristos s-a Înălțat!

Fii fericit în această zi. Zi când sărbătorim Înălțarea Domnului, gândurile tale să devină și mai pure iar sufletul tău mai luminos. În această zi, întoarceți ochii spre el și amintește-ți de Iisus, de Tatăl nostru ceresc, care ne păzește și ne călăuzește. Strânge mâinile în rugăciune și roagă-te pentru sănătatea celor dragi.

Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim – Înălțarea Domnului.

Astăzi, vreau să le urez oamenilor de bună credință să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu.

În ziua Înălțării Domnului, vreau să-ți doresc zile binecuvântate și bogate în sentimente frumoase. Fiecare persoană să simtă în inima sa dragostea lui Dumnezeu și să se roage pentru oamenii dragi lui. Fie ca pacea și bucuria să trăiască în fiecare casă!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În ziua Înălțării Domnului, îți doresc să trăiești cu sentimente de dragoste sinceră, în fiecare zi, primind vești bune, deschizându-ți sufletul către noi speranțe și vise, trimițând o rugăciune pentru fericire și pace, păstrând buna credință și neștiind de frică și eșecuri.

Astăzi, e o sărbătoare religioasă importantă, este Înălțarea Domnului. Acest eveniment – Înălțarea lui Hristos la cer – ne arată cum el, în conformitate cu natura și esența sa, învinge moartea și atinge nemurirea sufletului. Pământul este refugiul nostru temporar, iar Cerul este o casă eternă în care domnește adevărul, bunătatea și frumusețea. Sărbători Fericite!

Urări și felicitări pentru această zi trecută cu o cruce roșie în calendarul ortodox

Drag prieten! Fii fericit în această zi. Zi când sărbătorim Înălțarea Domnului, gândurile tale să devină și mai pure iar sufletul tău mai luminos. În această zi, întoarceți ochii spre el și amintește-ți de Iisus, de Tatăl nostru ceresc, care ne păzește și ne călăuzește. Strânge mâinile în rugăciune și roagă-te pentru sănătatea celor dragi.

Vă felicităm cu această sărbătoare luminoasă, vă dorim pace și armonie în suflet, sănătate pentru dvs. și familia voastră, puterea spiritului și binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toate faptele bune.

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos s-a Înălțat!

Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos s-a Înălțat!

Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Hristos s-a Înălțat!

Fie ca Înălţarea Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos s-a Înălțat!

Fie ca bucuria Înălţării Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos s-a Înălțat!

Fie ca sărbătoarea Înălţării să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Hristos s-a Înălțat!

Sfânta sărbătoare a Înălţării Domnului să vă aducă linişte în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire şi puterea de a dărui şi ajuta semenii. Hristos s-a Înălțat!