Mesaje creștine pentru Duminica Floriilor 2023: Urări și imagini cu text pentru această mare sărbătoare. „Duminica Floriilor să vă găsească alături de cei dragi! Florii binecuvântate!”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 09 apr 2023, 08:54
mesaje florii 2023 Foto(4)

Duminica Floriilor să vă găsească alături de cei dragi! Florii binecuvântate!

Sursa: freepik.com

Mesaje Duminica Floriilor 2023. Mesaje creștine, urări, felicitări și imagini cu text pentru ziua de Florii.

Mesaje Florii 2023. Urări, felicitări și imagini cu text pe care le poți trimite în Duminica Floriilor, sărbătorită în 2023 pe data de 9 aprilie, cu o săptămână înainte de Paște. „Duminica Floriilor să vă găsească alături de cei dragi! Florii binecuvântate!”

Sărbătoare Florii 2023 

Floriile 2023 sau Duminica Floriilor  reprezintă cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele și marchează începutul Săptămânii Patimilor.

Sărbătoarea Floriilor nu are o dată exactă, ci pică întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. 

Duminica Floriilor sau sărbătoarea Floriilor 2023 este un prilej de bucurie pentru creștinii care respectă și azi un obicei străvechi legat de ziua care marchează intrarea Domnului în Ierusalim. În ziua de Florii, se aduc în biserici ramuri de salcie care sunt binecuvântate și împărțite credincioșilor, în amintirea ramurilor de finic și de măslin cu care mulțimile au întâmpinat pe Domnul la intrarea Sa în Ierusalim și pe care creștinii le țin în mâini ca semn al biruinței împotriva morții. 

Mesaje Florii 2023 

Tot de Florii 2023 își sărbătoresc onomastica 1.5 milioane de români care poartă nume de floare și cărora le puteți trimite o urare și un gând bun, alături de tradiționalul La mulți ani! 

Cele mai întâlnite nume de bărbați care se sărbătoresc de Florii sunt Florin, Viorel și Florian, urmate apoi de Florentin, Florinel și Narcis. 

Alte nume de bărbați care se sărbătoresc de Florii sunt: Bujor, Ghiocel, Florică, Crin, Laurian, Iasmin, etc. 

Cele mai des întâlnite nume de femei care se sărbătoresc de Florii sunt: Viorica, Florentina, Florica, urmate de Camelia, Violeta și Margareta. 

Alte nume de femei care se sărbătoresc de Florii sunt: Lăcrămioara, Delia, Narcisa, Crina, Iris, Dalia, Anemona, Micșunica, Panseluța, Crizantema, Iasmina (floare de iasomie), Hortensia, Rosa, Rosalia, Romanița, etc. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

La mulți ani de Florii. Mesaje și urări 

La mulţi ani cu sănătate, iubire şi împliniri! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!„

„Sper că drumul tău în viaţă să îţi fie presărat de inocenţa ghioceilor, de frumuseţea trandafirilor şi de gingăşia crinilor.

La mulţi ani de Florii 2023!

„În această zi specială, îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Domnul să te ocrotească mereu! La mulți ani de ziua numelui!„

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes.

La mulți ani de Florii!„

„Ziua numelui să-ţi fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!„

„Să primești flori de ziua ta. Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sarbatoare în viețile celor dragi. La multi ani!„ 

„De Florii, zi de mare sărbatoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!„

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc! Să ai o zi frumoasă de Florii!„

„Să ai o zi minunată de Florii, cu sănătate si voie bună alături de cei dragi!„ 

Mesaje creștine Florii 2023. Imagini cu text