Mesaje de 8 Martie 2023: Imagini cu flori pentru Ziua Internațională a Femeii. „Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 08 mar 2023, 09:27
mesaje felicitari 8 martie 2023 Foto(6)

Mesaje 8 Martie 2023. Imagini frumoase cu text și mesaje deosebite de 8 Martie pentru cele mai dragi femei din viața ta.

Mesaje 8 Martie 2023 – Ziua Femeii. Imagini cu text, urări deosebite și mesaje frumoase pentru cele mai dragi femei din viața ta. Transmite gândurile tale bune prin felicitări și mesaje de 8 Martie care aduc un strop de bucurie în sufletele celor care le primesc. Pentru că, așa cum spunea scriitorul francez Honore de Balzac, „Fericirea este poezia femeilor!” 

Mesaje La mulți ani de 8 Martie 

Mesaje La mulți ani de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii, sărbătoare adoptată în 1977, printr-o rezoluție a Adunării Generale a ONU. Ziua de 8 martie are o însemnătate deosebită pentru toate femeile din întreaga lume, deoarece comemorează atât realizările sociale, politice și economice ale femeilor, cât și lupta împotriva discriminării și violenței care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii. 

Soție, mamă, bunică, soră, iubită, prietenă sau colegă, indiferent de rolul pe care-l are în viața ta, trimite-i azi, de 8 Martie, o urare, o felicitare sau un mesaj de La mulți ani de Ziua Femeii, alături de toată aprecierea și recunoștința ta. 

„Dragă FEMEIE, îți doresc tot ce e mai bun pe lume azi, de 8 martie și MEREU! Primăvara să-ți aducă doar bucurie și să te încânte cu parfumul florilor sale!„ 

Citește și: Mesaje de 8 Martie 2023 pentru femei: Felicitări și urări frumoase pentru această zi specială. "La mulți ani!"

Mesaje 8 Martie 2023. Urări frumoase pentru Mama 

„Mama mea a fost cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată. Tot ce sunt îi datorez mamei mele. Atribui succesul meu în viaţă, educaţiei morale, intelectuale şi fizice primite de la ea”, spunea

fostul președinte american George Washington despre femeia care i-a dat viață. 

Mamele merită toată iubirea și prețuirea de 8 Martie, de Ziua Femeii, dar și în fiecare zi, fără o ocazie specială. De aceea, ori de câte ori vei simți nevoia să-i reamintești mamei tale cât de mult o iubești și o prețuiești, te poți inspira din lista de mesaje frumoase și urări deosebite de 8 Martie pentru mama pe care am pregătit-o. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„M-ai crescut, mamă, prin puterea sacrificiului cu care te-a înzestrat Dumnezeu, iar azi e ziua în care vreau să îți mulțumesc pentru tot. Să ai parte numai de zâmbete și zile cu soare!„  

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Chiar dacă nu îți pun zilnic, azi, de 8 martie, vreau să te asigur de toată iubirea și de tot respectul meu, mama mea iubită! La mulți ani și o zi cu soare îți doresc!„ 

Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate și dragoste. Mulțumesc pentru lecțiile de viață pe care mi le-ai dăruit. De la tine am învățat că pot fi sensibilă, dar și puternică, în același timp. În această zi de primăvară îți adresez un gând bun și curat, dar și un  mărțișor   din suflet. La multi ani, mama!„ 

„Te port oriunde în gândurile mele și te simt chiar dacă ești departe de mine! Te iubesc și te prețuiesc, mama!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi  datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani” 

Mesaje 8 Martie 2023. Urări și felicitări de Ziua Femeii 

Fie ca această zi specială să aducă în viața ta toate lucrurile frumoase pe care le meriți: iubire, fericire, sănătate și succes. Ești o femeie minunată și mă inspiri în fiecare zi. La mulți ani de 8 Martie!” 

„  Ești un dar de la Dumnezeu, un înger trimis să îmi lumineze viața. Îți mulțumesc că exiști și îți doresc un 8 Martie plin de iubire și bucurie, așa cum meriți!” 

La mulți ani de 8 Martie! Fie ca această zi să fie plină de bucurii, iubire și momente speciale alături de cei dragi!” 

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer La mulți ani!” 

Urări și felicitări cu text de 8 Martie 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?