Mesaje de Anul Nou 2024: Cea mai frumoasă urare pentru cei apropiați

Author: Bianca Vidoi

Mesaje de Revelion cu care să vă surprindeți persoanele speciale din viața voastră

Sursa: Unsplash

Mai sunt trei zile până când românii vom întâmpina Anul Nou 2024, iar acestea sunt mesajele și urările perfecte pentru persoanele apropiate.

Un nou an vine alături de noi dorințe și speranțe pentru fiecare, iar gândurile bune în asemenea momente speciale se vor îndrepta și către persoanele ce fac parte din viața noastră și cărora le dorim tot bine din lume, păstrând un loc special în sufletul nostru. Pentru a le demonstra persoanelor apropiate că nu le vom uita în noul an ce ne bate le ușă le putem trimite diferite mesaje și urări prin care să le împărtășim tot ce le dorim în Anul Nou 2024.

Mesaje de Anul Nou 2024

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârșitul volumului să-l citiţi cu bucurie

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Citește și: Ce aliment nu trebuie să lipsească de pe masa de Revelion? Aduce noroc în noul an

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2024 minunat!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anul Nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Ultimele zile ale anului 2023 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Urări de Revelion pentru persoanele apropiate

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!

Familia este darul cel mai minunat pe care l-am primit. Fie ca noul an să fie de neuitat alături de familia mea! La mulţi ani!

La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!

Vă mulţumesc pentru că sunteţi cei mai buni părinţi din lume şi pentru că m-aţi îndrumat şi m-aţi iubit în fiecare zi. Va doresc sănătate şi fericire şi sper ca Noul An să vă aducă toate lucrurile bune pe care le meritati! La mulţi ani!

Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi şi să aveţi parte de o sănătate de fier! Vă mulţumesc pentru că m-aţi îndrumat să devin o persoană mai bună. La mulţi ani!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma

„Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai un, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele noastre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ați visat!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.