Mesaje de apreciere pentru Ziua Mondială a Profesorului

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 05 oct 2023, 12:26
Mesaje de apreciere pentru Ziua Mondială a Profesorului
Sursa: freepik

Profesorii sunt prezenți foarte mult timp în viața oamenilor, încă de la o vârstă fragedă, iar aceștia au nevoie de aprecierea și respectul nostru.

La data de 5 octombrie 2023, în România sunt celebrate cadrele didactice, fiind Ziua Mondială a Profesorului, iar în această zi specială, profesorii merită câteva cuvinte pline de apreciere prin care să le mulțumim pentru ceea ce fac.

Citește și: O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi

Mesaje de apreciere pentru Ziua Mondială a Profesorului

Ziua Mondială a Profesorului este celebrată în aceeași zi în care este sărbătorită Ziua Educației, mai exact la data de 5 octombrie. Această celebrare a început încă din anul 1994, iar pentru a oferi și mai multă apreciere față de cadrele didactice s-a instituit Premiul Hamdan. Acest premiu este în valoare de 300.000 de dolari și se acordă din doi în doi ani, celor trei persoane ce au susținut proiecte ce ajută la dezvoltarea sau îmbunătățirea sistemului de învățământ. 

În această zi specială putem să trimitem un mesaj plin de cuvinte de apreciere pentru cadrele didactice, iar acestea sunt câteva variante pentru a le mulțumi pentru tot ceea ce reușesc să facă. 

 

La mulți ani, dragi profesori! Să aveți parte de satisfacție și împliniri în fiecare zi a vieții voastre și să vă mândriți cu drumurile pe care le croiți elevilor voștri!

Profesori minunați, vă mulțumim pentru efortul și dedicarea voastră de a ne forma și ghida spre cunoaștere. Să aveți o zi minunată!

Cu recunoștință și respect, sărbătorim munca voastră de a forma minți tinere și a deschide uși către cunoaștere. La mulți ani, profesori, cu ocazia zilei dedicată vouă!

Sunt recunoscător pentru că am avut privilegiul să fiu ghidat de un profesor atât de dedicat și pasionat.

La mulți ani cu ocazia sărbătoririi Zilei Profesorului 2023!

În această zi specială, ne gândim cu căldură la toți profesorii care ne-au inspirat și ne-au ajutat să creștem. Vă dorim o Zi a Profesorului plină de apreciere și recunoștință!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu respect și recunoștință pentru munca voastră dedicată, vă urăm o zi minunată de Ziua Profesorului 2023!

 

„Felicitări tuturor profesorilor cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului! Vă mulțumim pentru efort și dedicație, pentru cunoștințele pe care le oferiți fiecărui elev, pentru dăruirea voastră maximală. Vă doresc multă sănătate, răbdare, roade frumoase în urma muncii Dvs.  și fie ca totul în viața Dvs. să se aranjeze cu bine”

„Este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră, cel care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi. La

mulți ani de ziua învățătorului!”

„Iubită doamnă învățătoare, sunteți un exemplu minunat de bunătate și dăruire. Vă mulțumim pentru țoață înțelegerea și răbdarea pe care le arătați fiului nostru/fiicei noastre în fiecare zi!”

„Contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalităţii fiecărui copil este crucială. Aţi fost şi rămâneţi promotorii bunătăţii, demnităţii umane şi cei mai buni prieteni ai elevilor şi părinţilor. La mulți ani, doamnă învățătoare!”

„Primii ani din educația unui copil sunt esențiali, iar dumneavoastră ați știut exact cum să îi faceți să înflorească. Sunteți minunata! La mulți ani!”

Citește și: Cine sunt tinerii care vor primi mai mulți bani începând cu această lună. Companiile sunt obligate să majoreze salariile

Elevii și profesorii se bucură de două zile libere în luna octombrie

Elevii și cadrele didactice vor avea parte de două zile libere în luna octombrie, chiar înainte de prima vacanță pe care aceștia o au între cele două module. Ziua Internațională a Educației este celebrată la data de 5 octombrie, zi în care elevii nu merg la ore, dar și zi în care profesorii nu vor susține ore, astfel este o zi liberă.

Această zi liberă pică într-o zi de joi, astfel elevii se vor duce la ore doar patru zile pe săptămână. Data de 5 octombrie este liberă pentru toate cadrele didactice și pentru toți elevii din România, însă data de 27 octombrie, atunci când se sărbătorește Sfântul Dimitrie cel Nou, patronul spiritual al Bucureștiului este liberă doar pentru cei din București.

Citește și: Zi liberă pentru profesori și elevi: Când vor recupera aceștia liberul legal?