Mesaje de Dragobete 2023: Cele mai frumoase urări pentru iubit / iubită sau soț / soție. „Fiecare zi pe care o petrec cu tine este specială în inima mea, deoarece este plină de dragoste și fericire. Te iubesc!” 

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 24 feb 2023, 10:11

Mesaje de Dragobete

Sursa: freepik.com

Mesaje Dragobete 2023. Cele mai frumoase urări și felicitări pe care le poți transmite în mesaje și SMS-uri pe 24 februarie, de Dragobete.

Mesaje de Dragobete 2023 pentru iubit/ iubită sau soț/ soție. Cele mai frumoase urări, felicitări și mesaje pe care le poți trimite pe 24 februarie, de Dragobete, sărbătoarea care aduce iubirea în casă și în suflet. Surprinde-ți persoana iubită cu unul dintre mesajele de Dragobete de mai jos! 

Citește și: Dragobete 2023: Cum se sărbătorește ziua îndrăgostiților la români? Tradiții și obiceiuri

Mesaje de Dragobete 2023 

Mesaje Dragobete 2023. Pe 24 februarie, de Dragobete, sau ori de câte ori simți nevoia să-ți exprimi dragostea în cuvinte, sperăm să găsești inspirația și textul potrivit în selecția de mesaje de dragoste și declarații de iubire pe care am pregătit-o mai jos.

Dragostea mea pentru tine este ca un cer senin după o dimineață înnorată, ca roua în zori de zi, ca razele soarelui de primavară, ca florile din luna mai.

Vocea ta îmi aduce bucurie în suflet, iar gândul la tine, armonie. Te iubesc!” 

Mesaje de Dragobete pentru iubită 

„Nicio piatră prețioasă nu s-ar putea compara cu frumusețea ta. Ești cel mai important lucru din viața mea și sper să te bucuri alături de mine de Dragobete și în fiecare zi!” 

„Există atât de multe stele pe cer în seara asta, dar dacă le numeri, toate acestea sunt motivele pentru care sunt recunoscător că ai ales să fii iubita mea.

La mulți ani de Dragobete!”

„Fiecare zi pe care o petrec cu tine este specială în inima mea, deoarece este plină de dragoste și fericire. Te iubesc!” 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Mesaje de Dragobete 2023: Imagini frumoase pentru ziua în care se sărbătorește ziua iubirii la români

Mesaje Dragobete 2023 pentru soție 

„Mă simt atât de binecuvântat în fiecare zi că te am pe tine în viața mea. Lumea mea nu ar avea sens fără tine. Te iubesc!” 

„Dragoste, pace, bucurie și fericire, cuvinte al căror sens le-am înțeles abia după ce ai apărut tu în viața mea. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu!” 

„Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!”

Urări și felicitări Dragobete 2023 pentru iubit 

„Atunci când iubești pe cineva, îl iubești așa cum este! De Dragobete, îmi doresc să rămâi același suflet cald și om tandru pe care l-am cunoscut!” 

„Dă-mi șansa să-ți arăt că suntem suflete pereche și-mi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Dragostei cu tine!”

„Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. De Dragobete și în fiecare zi, vreau să ştii că te iubesc enorm!” 

Dragobete 2023. Mesaje de dragoste pentru soț 

„Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum, de Dragobete, îmi faci inima să ardă!” 

„Cele două inimi ale noastre sunt inseparabile. Dragostea mea de nedescris pentru tine este fără limită! Am nevoie de tine, ca un vânt mult așteptat în căldura de vară, ca o înghițitură de apă care-ți dă viață într-un deșert!„ 

„Dragostea mea pentru tine este ca un soare cald. Dimineața se trezește și strălucește,  chiar și atunci când nu este vizibil după nori!”

Mesaje frumoase de Dragobete 

„În această minunată sărbătoare a îndrăgostiților, vreau să-ți mulțumesc că ai apărut în viața mea. Fără tine, nu aș zâmbi așa, nu m-aș trezi dimineața cu o dispoziție atât de bună, nu aș simți atâta căldură și grijă. Vreau să-ți doresc să simți aceeași gamă de sentimente, iar eu doar te voi ajuta în acest sens. Un Dragobete fericit !„ 

„Vreau să o felicit pe cea mai dragă și iubită persoană de pe pământ de Dragobete! Ține minte că apreciez cu adevărat atenția, devotamentul, grija, receptivitatea ta și îți mulțumesc pentru acele momente de fericire și iubire pe care mi le acorzi!„ 

„Dragobete fericit! Dragostea mea pentru tine e pentru totdeauna, inima și sufletul meu nu pot trăi fără tine. Îți doresc fericire și o viață minunată în razele bucuriei și prosperității!”

 

Taguri: