Mesaje de dragoste. Cum să-ți surprinzi persona iubită de Valentine's Day și Dragobete

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 29 nov 2020, 16:35
Mesaje de dragoste. Cum să-ți surprinzi persona iubită de Valentine's Day și Dragobete

Mesaje de dragoste. Mai jos am făcut o selecție cu cele mai frumoase mesaje de Ziua Indragostitilor 2020 sau de Dragobete, varianta românească a Valentine's Day.

Pentru cei care nu se pricep să-și exprime sentimentele, venim cu o serie de mesaje de dragoste care să vă inspire.

Mesaje de dragoste. Cum să-ți surprinzi persona iubită

- Nu caut astăzi declaraţii de dragoste, ele se citesc în tot ce faci când eşti cu mine. Cu multă dragoste...

- Te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc, te iubesc.

Pur şi simplu. Cu dragoste, de Sf Valentin!

Nu refuza dragostea cand îţi bate la uşă, beneficiază chiar şi când e la ofertă. Be my Valentine!

- Te iubesc îţi spun într-o secundă, dar ca să-ţi demonstrez îmi trebuie toată viaţa!

- Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, ca o oră are 60 min. Că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate

- Poţi să spui 'te iubesc' într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.

- Îţi multumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam ca există, îţi multumesc pentru tot.

- Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să traiesc o mie de ani

- Să iubeşti nu e nimic, să fii iubit e ceva, să iubeşti şi să fii iubit e totul.

- Linie. Punct. Linie punct punct punct linie. Punct punct. Punct punct linie. Linie punct punct punct. Punct. Punct punct punct. Linie punct linie punct. Adică te iubesc

- Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului A iubi. Mulţumesc, dragostea mea!

- Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine.

- De ZIUA INDRAGOSTITILOR vreau sa aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si momentele de fericire traite alaturi, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca viata mea langa tine a capatat un sens mult mai profund.

- Tu esti jumatatea care ma face intreg, dragostea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Inainte sa te intalnesc, simteam un gol launtric, de parca imi lipsea ceva vital.

Acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut, de parca nici n- ar fi existat vreodata.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: De Ziua Indragostitilor, comanda online cele mai frumoase flori pentru persoana iubita!

Citeste si: Mesaje de dragoste pentru orice ocazie: cele mai originale mesaje

Citeste si: De Valentine’s Day, alege flori de la o florarie online de lux si nu vei regreta!

- Mi-ar placea ca nu doar VALENTINE’S DAY sa fie sarbatoarea iubirii noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare inchinata dragostei.

- Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa dispara din viata mea pentru totdeauna. Mi-ai adus liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire…

- Pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a iubirii. De fapt, nu “as vrea”, chiar este.
Cu toata dragostea din lume…

- Iti trimit acest mesaj ca sa-ti aduca aminte de promisiunea pe care ti-am facut-o cu mult timp in urma, si anume, ca te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin sa ma ajuti, ca si pana acum, sa-mi tin cuvantul.

- Nu trebuie decat sa continui sa fii persoana perfecta care esti.
Al tau pentru eternitate…

- A trecut mult timp de cand ti-am daruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scazut in nici un fel, ci dimpotriva. Cu fiecare an, cu fiecare ZI A INDRAGOSTITILOR, cu fiecare moment care trece, simt ca te iubesc tot mai mult.

- Aceasta zi speciala e un motiv in plus sa iti spun ca toata viata mea, toate gandurile mele, toate trairile mele, ti le dedic tie. La multi ani de ZIUA INDRAGOSTITILOR!

- As dori ca ZIUA INDRAGOSTITILOR sa-ti fie plina de cat mai multa iubire si fericire! Si asa va fi, daca acest lucru depinde doar de mine.

- Desi te cunosc de putina vreme, pot spune ca m-am indragostit de tine din primul moment in care te-am vazut. Fiinta mea e plina de fiinta ta. Viata mea de dinainte imi apare asa de schimbata fata de cea pe care o traiesc acum…Ah, cat mi-as dori ca aceasta stare de euforie sa nu treaca… Te iubesc!

- De cand mi-ai aparut in cale, viata-mi este mai frumoasa, lumea imi pare mai buna, pentru ca tu esti alaturi de mine…

- Tu esti unica persoana care imi stie cea mai launtrica dorinta si tu esti singura care mi le indeplineste pe toate. Vreau ca astazi, de ZIUA INDRAGOSTITILOR, sa te invit la o sarbatoare pentru noi doi… La multi ani, regina inimii mele!

- In fiecare zi ma trezesc luminat de dragostea pe care ti-o port, in fiecare zi ma simt coplesit de iubirea ta pentru mine… Lumea imi pare atat de minunata cand tu zambesti…