Mesaje de Florii 2023: La mulți ani Florin, Florina, Viorel, Viorica, Florentina, Florentin, Camelia, Crina, Dalia, Delia, Laur, Laurențiu, Liliana, Iris și Lăcrimioara

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 apr 2023, 08:44

Trimite-le celor dragi, de Florii, un mesaj prin care le transmiți toate gândurile bune.

Sursa: https://pixabay.com/ro/

Trimite-le celor dragi, de Florii, un mesaj prin care le transmiți toate gândurile bune.

Pe 9 aprilie creștinii ortodocși sărbătoresc Floriile. În această zi, peste 1,4 de români îşi poartă cu mândrie numele, în ziua de Florii, când sunt sărbătoriți. Surprinde-i pe cei dragi cu un mesaj de ziua onomastică.

Mesaje pentru cei care își serbează onomastica de Florii

- Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn că țin la tine! La Mulţi Ani!

Citește și: Restricții de circulație în Capitală sâmbătă, 8 aprilie. Patriarhia Română organizează „Pelerinajul de Florii”

- Tu eşti floarea vieţii mele,

Şi te port mereu cu mine-n gând,

Aş dori să fii mereu cu mine,

Şi nu pot ca să te uit nicicând...

- Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea.

La mulţi ani de ziua numelui!

- De ziua numelui îţi dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii şi belșug! La Mulţi Ani!

- Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demonstreze cât de mult țin la tine! La Mulţi Ani!

- De Florii, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare!

Mesaje de Florii pentru persoana iubită

- Eşti persoana care mi-a luminat viața şi mi-a încălzit sufletul! La Mulţi Ani!

- Dintr-o lume plină de flori tu eşti trandafirul meu şi vreau să rămâi mereu. La mulţi ani!

- Frumusețea trandafirilor şi gingășia narciselor pălesc în faţa ta! Eşti cea mai prețioasă floare! La Mulţi Ani, iubita mea!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

- Cerul se înseninează de fiecare dată când pășești afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!

- Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

- Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declarații de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Citește și: Urări de Florii 2023. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani!” pentru cei care-și sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor

Mesaje de Florii pentru mama

- Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani.

La Mulţi Ani, draga mea mamă! Te iubesc nespus!

- Draga mea mamă, îţi doresc în această zi să fii înconjurată de iubire şi fericire. Dumnezeu să îţi călăuzească pașii, să te țină puternică şi sănătoasă, să îţi ofere clipe de neuitat şi să-ți îndeplinească toate dorințele. Te iubesc, la mulţi ani!

- O mare bucurie să te am ca mamă, draga mea Floare. M-ai protejat cu petalele tale şi m-ai ajutat să înfloresc şi eu, bobocul tău. La mulţi ani!

- Fie ca viața ta să se umple de căldura, lumina şi dragostea pe care mi le-ai oferit mie! La Mulţi Ani, draga mea mamă!

- Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani! Te iubesc draga mea mamă!

Mesaje de Florii pentru tata

- La mulţi ani, sănătate şi fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un “Floricel”.

- Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăție sufletească şi nu numai. La mulţi ani, dragul meu tată!

- Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui, tată!

- Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La Mulți Ani, dragul meu tată!

Sursă: libertatea.ro