Mesaje de La mulți ani pentru 9 Martie 2024, de Ziua Bărbatului

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 09 mar 2024, 06:45

Cele mai sincere urări și felicitări cu ocazia Zilei Bărbatului! În conformitate cu tradiția populară, pe 9 martie, în apropierea Zilei Internaționale a Femeii, sărbătorim cu bucurie și prețuire rolul și contribuția bărbaților în societate.

De obicei, la nivel mondial, Ziua Bărbatului este marcată pe 19 noiembrie. În cultura românească, tradiția include consumul a 40 de pahare de vin în Ziua Sfinților 40 de Mucenici.

Citește și: Pe ce dată se sărbătoreşte, de fapt, Ziua Mamei în 2024

Mesaje de Ziua Bărbatului

„9 Martie, e ziua ta şi îţi doresc împliniri, multe bucurii şi o zi a bărbatului aşa cum visezi!”.

„Fie ca ziua celor 40 de mucenici să vă aducă pace în suflet și speranță! La mulți ani de 9 Martie! ”

„Fie ca aceasta primăvara sa trezească in tine dorința de a vrea mai mult de la viată si de a face lucrurile bine si la timpul lor. Nu lasă ca primăverile sa treacă peste tine, doar natura renaște...

„De 9 martie îți urez o primăvara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea noastră prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri peste iubirea noastră! La mulți ani de Ziua Bărbatului!”.

„Îţi urez o zi a bărbatului în care să te bucuri de fiecare rază de soare şi de fiecare pată de verdeaţă şi...

de dragostea mea necondiţionată”.

„Când mă uit afara, vad doar vânt si ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat si cenușiu. Dar când mă uit la tine știu ca va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele si primăvara mea. La mulți ani, de Ziua Bărbatului!”

„Te felicit cu ocazia Zilei Bărbatului. Îți doresc să fii înțelept, curajos, puternic.

Să îți pui scopuri mari în față și să mergi cu încredere spre succes. Îți doresc să fii un adevărat rege în viață! ”

„Dragi bărbați, tineri și maturi, bătrâni și cu argint la tâmple, vă felicit cu ocazia Zilei Bărbatului! Este minunat că sunteți alături de noi, că umărul vostru ne este sprijin, curajul vostru ne dă și nouă curaj, iar cuvintele frumoase pe care ni le spuneți ne înaripează”.

„Dragostea mea, tu ești viața mea, sufletul și voința mea. Când dorm te visez și când mă trezesc sunt cea mai fericită că ești lângă mine. Îți doresc un lucru: fericire mare, mare. Nu ai nevoie mai mult de nimic! Acum vreau doar să te sărut.”

Citește și: Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2024. Cele mai frumoase urări

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai multe mesaje de Ziua Bărbatului

„Azi, de ziua onomastică, îți doresc să ai parte de tot ce vrei și să fii mereu fericit cu mine și familia noastră. La mulți ani de ziua numelui, soțul meu!”

„Se spune că cine nu are bătrâni să-și cumpere. Eu te-aș putea vinde, să-mi iau unul nou, însă m-am obișnuit cu tine de cînd erai flăcău! Te iubesc nespus soțul meu!”

„Dragostea mea, te felicit. Îți doresc tot binele din lume, niciodată să nu fii trist. Măsoară-ți cuvintele cu acțiunile. Întotdeauna fii tu însuți și râde cu bucurie, din toată inima.”

„Sunt recunoscătoare vieții și destinului că mi te-a oferit. Când mă gândesc la tine, toate îndoielile și nemulțumirile dispar. Iar această zi este o mare zi de bucurie. Te felicit! Mă bucur că ai intrat în viața mea!”

„Când vine vorba de un prieten adevărat și un tip pe cinste, ești prima persoană care îmi vine în minte. La mulți ani celui mai cool și tare tip! Hai noroc în cinstea ta!”

„La mulți ani tipului meu favorit din întreaga lume! Să ai o zi de naștere super specială! Distracție maximă și tot ce-ți dorești azi și în anul care vine!”

„Îți doresc să ai parte de cele mai frumoase plaje și de briza mării! Și ca toate dorințele tale să devină realitate cât mai repede cu putință!”

„Zilele de naștere îți fac bine. Studiile au arătat că persoanele care au parte de cele mai multe aniversări de naștere trăiesc cel mai mult. La mulți ani!”

„La mulți ani cuiva care a trebuit să treacă prin neplăcerile de a nu putea să google-ască ceva atunci când avea nevoie de o informație!”

„Felicitări pentru aniversarea trecerii unui nou an! Și pentru că ți-ai păstrat același nivel de imaturitate. Ești cu adevărat o inspirație pentru mine. La mulți ai, te pup!”

„Mersi că în fiecare an ești mai mare ca mine. Grija și dragostea ta pentru mine care se văd într-un asemenea gest sunt motivele pentru care suntem prieteni de așa mult timp. La mulți ani!”

„Viaţa e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeţii, ca o scânteie, an de an stingem şi totuşi fărâmă de viaţa nu e sfârşit pentru că aşa ne-a promis Domnul Isus, „Cine crede în Mine are viaţă veşnică”… fii binecuvântat… şi „La mulţi ani!”