Mesaje de primăvară pentru ziua de 1 Martie 2023: ”Am trimis la tine-n zbor un mesaj de mărţişor. Sănătate, fericire, la mulţi ani şi numai bine!”

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 nov 2023, 03:05

Odată cu venirea primăverii, de 1 Martie, oamenii aleg să își trimită mesaje de bucurie și pline de speranță.

Sursa: https://pixabay.com/

Odată cu venirea primăverii, de 1 Martie, oamenii aleg să își trimită mesaje de bucurie și pline de speranță.

Pe 1 martie, românii aleg să își trimită mesaje de felicitări și se bucură că în sfârșit au scăpat de ger, așteptând căldura.

Mesaje de primăvară, cu ocazia zilei de 1 Martie 2023

Iarna s-a terminat, din punct de vedere calendaristic, iar majoritatea așteaptă cu bucurie zilele însorite de primăvară. Prima zi a lunii martie poate fi un bun prilej pentru a transmite rudelor și apropiaților cele mai călduroase urări, de aceea v-am pregătit o serie de mesaje pentru cei dragi.

Citește și: Urări de Mărțișor 2023: ”Primăvara să-ți aducă soare, zâmbete, copilărie și dulci șoapte de…iubire!”

Iată cele mai frumoase mesaje de 1 martie:

Prima zi a primăverii poate fi un bun prilej pentru a le transmite celor dragi, cu ocazia Mărțișorului, cele mai frumoase urări. Iată o colecție de mesaje și felicitări potrivite pentru ziua de 1 Martie, care te pot inspira.

Un mic mărțișor și un ghiocel iți dăruiesc, ca să știi că a venit primăvara. E timpul să zâmbești! La mulți ani!

Firul alb înseamnă sănătate, cel roșu, posteritate. Amândouă, împreună, formează o cunună pentru succes și voie bună. La mulți ani!

Această primăvară să-ți aducă un mărțișor norocos, multe raze de iubire și calde adieri de fericire! La mulți ani!

Ghiocei să-ți răsară în suflet și să-ți umple inima de fericire și bucurie! La mulți ani!

Flori de primăvară să-ți mângâie sufletul și să-ți aducă șoapte dulci de iubire si clipe de fericire!

La multi ani de mărțișor!

Toate florile din lume pentru primăvara mea!

Un buchet de ghiocei si o primăvara superba pentru o persoana mai specială decât toate anotimpurile!

Văd lumea în ochii tai și ochii tăi peste tot în lume.

Cu dragoste: Un Mărțișor virtual purtător de sentimente 100% veritabile. Te iubesc. La multi ani de mărțișor!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mesaje de 1 martie pentru mame

Firul alb e sănătate, Cel roșu, posteritate.

Amândouă, împreună, Formează o cununa de succes si voie bună. Îți doresc un 1 Martie fericit si o primăvara care să îți înflorească întregul an.

Pentru o primăvară însorită și plină de bucurii, împreună cu un gând curat!

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie!

Fie ca acest mărțișor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și ca iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

Primăvara să îți aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Citește și: Cum se calculează Babele? Așa trebuie să îți alegi Baba ta! Tradiția veche din moși strămoși

Mesaje de 1 Martie pentru colege

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană/colegă deosebită!

1 Martie lin coboară, Pe aripi de primăvară, Și va duce în zbor, ușor, Un mărțișor. Lumina, viata și mult dor să primiți de Mărțișor!

Primește primăvara în viață şi în suflet… deschide-ți aripile şi încearcă să zbori… închide ochii şi încearcă să visezi… nu-i așa că e minunat?

Bucurați-vă de soare, bucurați-vă de ghiocei, bucurați-vă de frumoasele zile ale primăverii şi primiți cu drag mărțișorul în sufletele voastre!

Viața, lumina, căldura… parfumul de fericire este esența primăverii, iar Mărțișorul simbolul ei.

Îți doresc ca razele soarelui somnoros să-ți deschidă petalele sufletului asemeni ghiocelului odată cu sosirea primăverii!

Din depărtări, pe aripi neștiute, Purtat de-un dulce si mirific dor, În cea mai minunată primăvara Se-ndreaptă către tine un mărțișor.

Primăvara este anotimpul renașterii, al învierii la viață. Vă doresc să aveți o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări.

1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te îndrăgostești pășind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…

Ghioceii timpurii, mângâierile calde ale soarelui, albastrul senin al cerului, mirosul tare de verde crud, toate ne readuc speranța optimismul, credința în mai bine și spor în toate. E timpul să lăsăm grijile deoparte și să însuflețim noi planuri, vise și idealuri!

Fie ca puritatea și candoarea acestei primăveri să vă inspire simfonia bucuriei și fericirii, a speranței și optimismului, a credinței în mai bine și în toate!

Sursă: impact.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.