Mesaje de Sânziene 2023: Urări și felicitări pentru această sărbătoare

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 20 mar 2024, 01:05
Urări și felicitări pentru această sărbătoare
Sursa: freepik

Mesaje de Sânziene 2023. În fiecare an, românii celebrează la data de 24 iunie Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, dar și Sânzienele.

Mesaje de Sânziene 2023. Sânzienele sunt cunoscute în popor și sub denumirea de Drăgaică, iar acestea sunt sărbătorite la data de 24 iunie. Acestea sunt cele mai frumoase urări și felicitări pentru Sânziene.

Citește și: Noaptea de Sânziene 2023: Tradiția de mult uitată. Ce nu este bine să faci?

Urări de Sânziene 2023 

Sânzienele sunt sărbătorite în fiecare an la data de 24 iunie, zi ce coincide cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul și se celebrează întotdeauna în preajma solstițiului de vară. Noaptea acestei sărbători este considerată una magică și plină de însemnătate, așa că este momentul ideal pentru a vă împărtăși cele mai frumoase gânduri și urări cu persoanele dragi.

“Îţi urez "La mulţi ani" pentru că porţi acest nume şi fie că îngerii, pe care îl reprezinţi, să-şi coboare ochii asupra ta şi să îţi dăruiască fericirea dorită şi numai bucurii şi linişte interioară!”

“Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani, Vio!”

“La mulţi ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulţi ani şi sus paharul!!’

“Crin înflorit îţi doresc, să fii cât mai iubit şi să ai cea mai minunată zi de onomastică.

La mulţi ani, Sânziana!”

“Dragă Sânziana, de ziua numelui tău îți dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!”

“Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

“De Sânziene să ne amintim să fim mai buni şi mai darnici! La mulţi ani!”

“De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani!

“Cu ocazia zilei tale onomastice îţi doresc să ai parte numai de lucruri bune: sănătate, iubire, bucurii şi momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani de Sânziene!”

Citește și: Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul 2023: Tradiții și obiceiuri pentru data de 24 iunie. Sărbătoare mare în calendarul ortodox

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Felicitări pentru sărbătoriții zilei 

“Îngerii să-ţi călăuzească pașii La mulți ani! Îngerii să-ţi călăuzească pașii iar Sf Ioan să-ţi lumineze drumul în viaţă.”

“De Sânziene, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc şi împlinirea tuturor dorințelor.”

“Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguța şi de loială, îmi doresc că sfinții să aibă grijă de tine, să iți călăuzească pașii şi să iți lumineze calea în viaţă.”

“De Sânziene, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea izvorâte dintr-o inimă bună. La mulți ani!”

„Nu uita să-ţi pui sub perna flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!”

„La mulţi ani, draga Sânziana! Zânele bune să-ţi călăuzească paşii în viaţă!” 

„Mult noroc, viaţa senină şi tot ce îţi doreşti să-ţi aducă Sânzienele în noaptea magică! Nu uita să-ţi pui sub perna flori de sânziene! Ursitoarele spun că-ţi vei visa alesul în această noapte! La mulţi ani!”.

„La mulţi ani cu sănătate! Tot ce-ţi doreşti să se împlinească, să ai o zi plină de bucurii şi surprize neaşteptate!”

„Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor şi viaţa mea este paradisiaca alături de tine. Stăpâna inimii mele, îţi ofer azi roadele ei, care ţi se cuvin: toată dragostea mea îţi aparţine! La mulţi ani, Sânziana!”

„Sper să rămâi mereu un spirit tânăr şi plin de viaţă, să fim mereu împreună şi să nu uităm niciodată frumoasă prietenie dintre noi. La mulţi ani, Sânziana!”.

„Sânziana, deşi azi ai primit multe mesaje cu urări care mai de care, tot al meu e cel mai tare pentru ca în această lume gri eşti singura pata de culoare, eşti singura raza de soare, pe câmpia vieţii mele eşti cea mai frumoasă floare... La mulţi ani!”

Citește și: Tradiții pentru solstițiul de vară 2023: Ce nu este bine să faci în această zi?

Sursa: kfetele.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.