Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2023: Urări și felicitări cu La mulți ani

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 26 mar 2024, 01:45

Creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Sursa: pixabay.com

Surprinde-i pe cei dragi cu un mesaj cu ocazia zilei de nume, de Sfinții Apostoli Petru și Pavel.

Pe data de 29 iunie, creștinii ortodocși îi sărbătoresc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Trimite-le celor dragi un mesaj cu ocazia acestei zile. Aproximativ 500.000 de români îşi serbează onomastica de sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, dintre care peste 370.000 sunt bărbați.

Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2023

„Sfinții Apostoli Petru și Pavel să te ocrotească, visele să-ți împlinească, să ai parte de iubire, mult noroc și fericire! La mulți ani!”

„Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de fericire.La Mulți Ani!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

„Fie ca aceasta zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, realizări și împliniri.La

mulți ani!”

Citește și: Calendar Ortodox 26 iunie 2023: Ce sărbătoare este azi? La mulți ani tuturor românilor care poartă acest nume sfânt

În această zi de sărbătoare, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!”

„Îţi urez o zi a numelui luminoasă precum o zi de vară, la fel de fericită precum cântecul privighetorii şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.La

mulţi ani!”

„Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!”

„Un ocean de sănătate, Un munte de noroc, Un camion cu bani, Şi un sincer: „La mulţi ani Petrică!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, şi Dumnezeu să te călăuzească cum este mai bine pentru tine! La mulți ani!”

„Ne gândim cu toții la tine şi pentru că astăzi este o zi specială îţi urăm un sincer. La mulţi ani!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Petre/Petru/Petruț/Petrică/Petrișor/Petruța/Pavel/Paul/Paula/Petronela!”

“Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înțeleaptă, viată lungă pamântească, ce dorești să se împlinească! La mulți ani!

La mulți ani Petru și Pavel

„La mulți ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să-ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni.

Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasă!”

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!”

„Sfinții Apostoli Petru și Pavel să te ocrotească, visele să-ți împlinească, să ai parte de iubire, mult noroc și fericire! La mulți ani!”

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfinții Apostoli Pavel și Petru!”

„Îți doresc ca de ziua numelui tău să-ți se împlinească toate dorințele, să fi fericit, iubit, să-ai parte numai de bucurii în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!”

Citește și: Sf. Petru și Pavel 2023: Ce nume se sărbătoresc pe 29 iunie?

„Azi, de ziua numelui, îți urez si eu să fii iubit(a) și să-ai parte de tot ce îți dorești. La multi ani!”

„E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!”

Sursă: ziarulunirea.ro 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?