Mesaje de Sfântul Ștefan 2021. 30 de urări pe care să le faci sărbătoriților pe 27 decembrie 2021

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 23 sep 2022, 06:40

Cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți de Sfântul Ștefan

Sursa: unsplash

În a treia zi de Crăciun își serbează onomastica toți cei care poartă numele de Ștefan, Ștefania sau alte derivate. Iată ce mesaje să trimiți de Sfântul Ștefan 2021 dacă vrei să îți impresionezi prietenii și apropiații.

În perioada sărbătorilor de iarnă se trimit cele mai multe mesaje din an, având în vedere că românii au o mulțime de motive de sărbătoare la final de decembrie. Pe 27 decembrie, în centrul atenției sunt toți cei care au primit la botez numele Sfântului Ștefan. Ce mesaje, urări și felicitări poți trimite în 2021 de Sfântul Ștefan?

Mesaje de Sfântul Ștefan 2021. Cele mai inspirate și mai emoționante urări

În a treia zi de Crăciun, foarte mulți români au motiv dublu de sărbătoare. Pe 27 decembrie, în casele celor care poartă numele de Ștefan, Ștefania, Fane, Fănica, Stephanie sau orice alt derivat îți serbează onomastica, ocazie cu care primesc cadouri și foarte multe urări.

Fiind o perioadă din an în care se trimit foarte multe mesaje, în cazul în care ai sărbătoriți în familie și printre prieteni, dar nu știi ce să le mai urezi, atunci poți alege din cele 30 de mesaje de Sfântul Ștefan pe care noi ți le

propunem.

Citeste si: Ce se dă de pomană de Sfântul Ștefan. Bucatele pe care toate gospodinele trebuie să le pregătească pe 27 decembrie 2021

„În această zi de sărbătoare îți doresc să ai parte de tot ce e mai bun și mai frumos pe lume, de multă fericire și dragoste. La mulți ani!”

„Să ai mereu aproape persoane care să te prețuiască și care să îți ofere toată iubirea lor. La mulți ani frumoși și sănătoși, Ștefan/Ștefania!”

„Ziua de astăzi este o binecuvântare pentru noi toți, iar cum astăzi te cinstim pe tine, îți doresc multă sănătate și să ai parte de cât mai multe realizări. La mulți ani!”

„La mulți ani! Să trăiești cu numele și să ai parte doar de lucruri frumoase, de dragoste și mult noroc!”

„Să te mândrești la fiecare pas cu numele sfânt pe care îl porți, să zâmbești în fiecare zi și să nu uiți să te bucuri pentru lucrurile mărunte. La mulți ani sănătoși!”

„Sfântul al cărui nume îl porți să te însoțească de fiecare dată și să te protejeze de rele. Îți doresc o zi frumoasă, cu bucurie și fericire. La mulți ani!”

„Prezența ta în viața noastră este o adevărată binecuvântare, astfel că astăzi ne bucurăm alături de tine. Să porți acest nume cu mândrie, să treci prin viață cu capul sus și să ai parte de sănătate și foarte mult noroc. La mulți ani!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori! La mulți ani!”

„Nu doar ziua de astăzi să te găsească cu zâmbetul pe buze, ci să ai motive de bucurie toată viața. Să trăiești cu numele și să ai parte doar de bucurii! La mulți ani!”

„Dumnezeu să îți dea tot ce îți lipsește și tot ce îți dorești mai mult, să ai puterea să zâmbești chiar și atunci când viața e grea și să ai multă sănătate. La mulți ani!”

„Lasă în urmă tot ce a fost rău și privește cu încredere spre viitor. La mulți ani și tot ce îți dorești!”

„De ziua ta de nume îți doresc să te bucuri alături de cei dragi, să ai parte de fericire și dorințe împlinite. La mulți ani, Ștefan/Ștefania!”

„Sfântul Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor!”

„Îți doresc ca norocul să te urmărescă la orice pas și toate dorințele tale să devină realitate. Să ai o zi minunată, alături de cei dragi sufletului tău. La mulți ani!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Fie ca fiecare rază de soare care ajunge la ține să-ți aducă succes, fericire și prosperitate! La mulți ani! ”

„Să ai parte de liniște, fericire și iubire, iar numele sfânt pe care îl porți să îți aducă mult noroc și să te ferească de rele. La mulți ani!”

„Ziua de astăzi să fie specială pentru tine, să râzi din toată inima, să te bucuri de tot ce e frumos și să petreci pe cinste. La mulți ani!”

„La mulți ani cu bucurie! Viața să îți fie mereu roz, problemele să te ocolească și să ai puterea de a vedea mereu partea frumoasă a lucrurilor. Să ai o zi perfectă!”

„La mulți ani, Ștefan! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa și tu îmi luminezi mie viața. Să îți fie viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr!”

„La mulți ani! Să ai parte de fericire și sănătate, iar problemele să te ocoloească”

„Trăiește fiecare clipă ca și cum ar fi ultima, nu regreta nimic și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară. La mulți ani!”

„De Sfântul Ștefan îți doresc multă sănătate și fericire, spor în toate și belșug. La mulți ani frumoși!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. La mulți ani!”

„Sărbătoarea Sfântului Ștefan să fie semnalul unui nou început, să ai de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes! La mulți ani!”

„La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere de muncă, să îți aducă bucurii și momente magice alături de cei dragi!”

„Sfântul Ștefan să îți fie în continuare protector, să te ajute să depășești toate momentele dificile, iar ziua de astăzi să îți aducă doar bucurii. La mulți ani!”

„Tot ceea ce îți lipsește să primești astăzi, să te bucuri și să ai parte de fericire. La mulți ani!”

„Pentru că e o zi specială pentru tine, eu îți urez să ai parte de iubire și multă sănătate. La mulți ani!”

„Îți doresc numai bine, iubire și să ai parte de toată fericirea din lume alături de cei dragi sufletului tău! La mulți ani!”

„La mulți ani, Ștefan/Ștefania! Multe bucurii și împliniri, o viață fără griji și cu multă sănătate!”

Citeste si: Nume care se sărbătoresc de Sfântul Ștefan. Cine își serbează onomastica pe 27 decembrie 2021

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.