Mesaje de Sf. Constantin și Elena 2023. Felicitări și urări de „La mulți ani!” pentru cei care își serbează ziua numelui

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 21 mai 2023, 08:12

Cele mai frumoase felicitări, urări și mesaje de „La mulți ani!” de Sf Constantin și Elena 2023

Sursa: freepik.com

Mesaje Sf Constantin și Elena 2023. Felicitări, urări și mesaje de „La mulți ani!” pentru toți românii care poartă numele Sf Constantin și Elena.

Mesaje Sf Constantin și Elena 2023. Cele mai frumoase felicitări, urări și mesaje de „La mulți ani!” pentru toți românii care-și sărbătoresc ziua onomastica pe 21 mai, de Sfinții Constantin și Elena. „ De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ti se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani Constantin/Elena!”

La mulți ani de Sf Constantin și Elena 2023

Sf Constantin și Elena 2023, prilej de sărbătoare pentru creștinii ortocși, dar și pentru românii care își sărbătoresc ziua de nume în fiecare an pe data de 21 mai. Potrivit statisticilor Ministerului Afacerilor de Interne, 1.750.842 de români sunt sărbătoriți de Sfinţii Constantin şi Elena.

Pentru că suntem convinși că aveți cui să-i trimiteți o urare și un gând bun pe 21 mai, am pregătit o selecție cu cele mai frumoase mesaje de La mulți ani

pentru Constantin, Costel, Costică,  Costin, Costinel, Costi, Elena, Ileana, Lenuța, Nuți, Leana și toți cei care își sărbătoresc onomastica de sărbătoarea Sfinților Împărați Constantin și Elena.

Mesaje La mulți ani Sf Constantin și Elena 2023 

„De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ti se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani, Constantin/Elena!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să vă însoțească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf Constantin și Elena cât mai frumoasă!„ 

„La mulți ani! Sfinții Constantin și Elena să te călăuzească mereu!„

„Să ai o zi minunată de Sf Constantin și Elena, cu sănătate si voie bună alături de cei dragi! La mulți ani!„

„Cu ocazia zilei de nume, îţi doresc un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire! La mulți ani Constantin/Elena!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urări de Sfinții Constantin și Elena

„Cu ocazia acestei minunate zile de naștere îți doresc ție, dragă Constantin/Elena tot ce este mai bun pe acest pământ și multă multă sănătate. La mulți ani!”

„Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alatur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La

mulți ani!„

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros La multi ani, multă sanatate, multe realizari si tot ce vă doriți lângă cei dragi.” 

„Îți doresc sănătate și multă fericire astăzi, în ziua Sfinților Constantin și Elena, și întotdeauna! La mulți ani!” 

„Bucură-te de fiecare clipă și zâmbeşte din toată inima! La mulți ani, dragă Constantin/Elena!”

„Să ai parte de tot ce îți dorești și să treci prin viață cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!” 

Urări și mesaje frumoase de Sf Constantin și Elena 

De Sf Constantin și Elena 2023, te felicit cu drag de ziua ta onomastică! Îți urez ca în casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi să devii mai puternic, mai fericit și mai împlinit!” 

„Oamenii își urează multe lucruri, eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist/ă și întotdeauna fericit/ă. La Mulți Ani de Sf Constantin și Elena!” 

„Fie ca toate gândurile bune să devină realitate, visele să se materializeze, iar prietenii adevărați să-ți rămână mereu aproape! La mulți ani!” 

„Să te bucuri de ce ai realizat, să realizezi ce ți-ai propus, să fii sănătos și împlinit, iar familia să-ți aducă numai bucurie! La mulți ani, Constantin!” 

„La mulți ani cu multă iubire, fericire și împliniri în viață! Îți doresc să ai parte de o zi onomastică minunată, plină de zâmbete și voie bună!„ 

„La mulți ani cu sănătate și fericire! O zi de Sf Constantin și Elena cât mai frumoasă!„

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!