Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 02 dec 2023, 05:40

Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău

Sursa: PixaBay

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023. Imediat după ce românii celebrează femeiele este rândul acestora să sărbătorească bărbații.

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023. Pe 9 Martie se sărbătorește Ziua Bărbatului, iar femeile aleg cu grijă mesajele potrivite pentru bărbații din viața lor.

Citește și: Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 martie 

Mesaje de Ziua Bărbatului pentru iubit

9 Martie, e ziua ta și îți doresc împliniri, multe bucurii și îți doresc o zi a bărbatului așa cum visezi!

De 9 martie îți urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire și toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri peste iubirea noastră!

Iubitul meu este cea mai bun și frumos din lume. Te iubesc!

Te sărut dulce dragul meu! La muți ani de 9 Martie!

Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ți-o port.

La mulți ani iubitul meu!

Dragul meu, bărbat iubit! Te felicit cu această zi pe care poți să o consideri pe bună dreptate una a ta. Ești un bărbat adevărat, cu mâini de aur, cu un cap limpede, minte ascuțită și o frumusețe rară! Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!

Aceasta zi este pentru tine, bărbatul meu mereu minunat. Mulțumesc că ai făcut mai mult decât am cerut vreodată. La Mulți Ani, iubitule.

În ziua ta specială, vreau doar să știi cât de mult însemi pentru mine și cat de mult te prețuiește inima mea. La Mulți Ani, iubitule.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Calendar Ortodox 3 martie 2023: Ce sărbătoare este vineri? Rugăciune puternică pentru sănătate și vindecarea bolilor

Mesaje de Ziua Bărbatului pentru soț

Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când ma uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru că tu ești soarele și primăvara mea.

La Mulți Ani!

Îți doresc ca această zi de 9 martie să-ți aducă visele alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!

Îți urez o zi a bărbatului în care să te bucuri de fiecare rază de soare și de fiecare pată de verdeață și… de dragostea mea necondiționată.

Un mesaj virtual purtător de sentimente 100% veritabile.

Te iubesc. La mulți ani de 9 Martie!

Ești un bărbat adevărat, iar acest lucru este demonstrat. Ziua Bărbatului este sărbătoarea ta. Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, încrezător în forțele proprii astfel încât să poți sta la straja intereselor tale și ale familiei tale. De fapt, tu ești omul pe sprijinul căruia poți conta mereu. La mulți ani, dragul meu!

Viața mea nu s-a simțit niciodată la fel de bine pe cât o simt acum că te afli în ea. Ai adus fericirea peste măsură în viața mea și pentru asta vreau doar să-ți mulțumesc și să te liniștesc cu iubirea mea veșnică pentru tine. La Multi Ani, dragostea mea.

Dragostea mea, nu trece nicio secundă fără ca gândurile despre tine să-mi umple mintea. Te iubesc mult. La Mulți Ani și să se împlinească întotdeauna toate dorințele inimii tale.

Ai fost umărul pe care pot uita fiecare stres al vieții. Brațele tale au fost întotdeauna acolo pentru a mă scoate din situațiile dificile. Astăzi, îmi doresc doar să-ți pot oferi același sentiment și chiar mai mult. Te iubesc!

Citește și: Când trecem la ora de vară? Care sunt beneficiile schimbării orei de vară

Surse: vulping.ro, felicitari.online,.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.