Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023: Topul celor mai romantice urări și felicitări de dragoste. ”Dragostea noastră este încă la fel de pură ca roua dimineața”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 nov 2023, 01:45

Topul celor mai romantice urări și felicitări de dragoste

Sursa: freepik

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023. Ziua Îndrăgostiților este celebrată la data de 14 februarie, iar acestea sunt cele mai romantice urări și felicitări pentru persoana iubită.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023. Cu toate că luna februarie este luna iubirii, aceste mesaje, urări și felicitări de dragoste pot fi trimise pe tot parcursul anului pentru a vă arăta dragostea și aprecierea față de persoana voastră specială.

Citește și: Ziua Îndrăgostiților 2023: Mesaje, urări și felicitări de dragoste pentru 14 februarie 2023

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023 pentru el

Femeile stau și se gândesc cu mult timp înainte de Ziua Îndrăgostiților ce cadouri să le facă bărbaților din viața lor, însă acestea uită că aceștia se bucură și de mesaje romantice ce vin din inima lor. Acestea sunt cele mai romantice urări și felicitări de dragoste pentru bărbatul din viața ta.

,,Toată ziua aș putea să te privesc în ochi, să te îmbrățișez și să primesc sărutări în schimb! Te ador! Ești persoana mea preferata din lume!"

,,M-ai învățat să trăiesc și să mă iubesc! M-ai învățat să zâmbesc la toate problemele mele! Tu ești persoana pentru care trăiesc! Cele mai frumoase, cele mai bune momente din viața mea sunt legate de tine! Am construit totul pentru noi doi, rămâne doar să trăim împreuna o eternitate!"

,,Când mă uit la tine, îmi dau seama cât de mult ai făcut parte din viața mea.

Cât de special ești și cât de mult m-ai făcut mereu fericit."

,,Ești lumina soarelui până în ziua mea, fericirea pentru inima mea și bucuria pentru viața mea. Cuvintele nu pot exprima cât de mult te iubesc."

Citește și: Urări deosebite pentru ziua de naștere: Cel mai frumos mod de a spune ”La mulți ani” prietenilor tăi

,,De fiecare dată când mă uit la tine, văd cât de mult înseamnă lumea pentru mine, nu-mi pot imagina viața fără tine.

Te iubesc!"

,,Toate femeile sunt atrase de privirea ta de vânător, care le arde inimile fragile, nepregătite pentru un astfel de atac."

,,Dragostea noastră este încă la fel de pură ca roua dimineaț, și atâta timp cât suntem împreună, sentimentele sincere vor trăi pe pământ!"

,,Dragostea pentru tine îmi luminează calea în viață, iar fericirea familiei mă face să îți mulțumesc că exiști în viața mea."

,,Printre milioanele de bărbați, te voi alege pe tine, așa cum am făcut-o când ți-am spus DA! Și până astăzi sunt prizoniera vrăjii tale de dragoste!"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

,,Nu pot să mă satur niciodată de tine. Tu ești motivul pentru care cântă inima mea. Tu ești motivul pentru care există un salt în pașii mei.

Viața mea este mai bogată și este datorită ție. Te iubesc atât de mult."

Citește și: Valentine’s Day sau Dragobetele? Ce sărbătoare este preferată de români

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023 pentru ea

Femeile apreciază foarte mult micile gesturi de dragoste, iar mesajele de iubire pot fi cel mai bun cadou pentru ele. Un mesaj le poate schimba starea oricând îl văd, iar atunci când le vor reciti se vor gândi mereu la norocul pe care îl au pentru că vă are în viața lor. Acestea sunt cele mai romantice urări și felicitări de dragoste pentru femeia din viața ta.

,,A fi îndrăgostit este atât de ciudat. Sunt atât de obsedat de tine încât fiecare gând al meu este plin de prezența ta. Mi-ai ocupat mintea și mi-am dat seama că vreau ca acest sentiment să dureze pentru totdeauna. Te iubesc!"

,,Îmi doresc ca timpul să se oprească. Nu vreau să te las să pleci, pentru că te iubesc prea mult. Și sper să înțelegi că nu pot trăi fără tine acum și niciodată. Te iubesc!"

,,Dacă aceasta este iubire, atunci sunt îndrăgostit de tine până peste cap. Nu am mai simțit asta până acum. Noaptea și ziua mă tot gândesc la tine. Toată ziua, ești doar tu. Acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în trecut, așa cum se întâmplă acum. Sunt fericit să experimentez acest sentiment minunat, pentru că mă face să zâmbesc și să zbor."

,,De când ai intrat în viața mea, am început să te iubesc din ce în ce mai mult. Cum s-a întâmplat asta, nu știu. Dar am găsit adevăratul meu suflet pereche în tine. Te iubesc!"

,,Ai dat un nou sens vieții mele. Nu știu cum să-ți spun, dar însemni foarte mult pentru mine! Se întâmplă că în viață îți întâlnești sufletul pereche și viața ta devine completă. Cred că mi-am întâlnit sufletul pereche. Sunt atât de norocos că te am în viața mea."

Citește și: Mesaje de noapte bună: Cele mai frumoase urări pentru prietenii tăi de pe Facebook și Instagram în 2023

,,A fi cu tine adaugă sens vieții mele. Sunt mândru că te am în lumea mea. Știi când am înțeles că te prețuiesc? Când te-am văzut o viitoare mama a copiilor mei. Te iubesc!"

,,Certuri, tonuri înalte și tonuri joase, multă dragoste, zâmbete și încruntări. Vom naviga prin toate împreună, în prezent și până la sfârșitul timpului. Te iubesc!"

,,Îți sunt recunoscător că mi-ai făcut viața un loc atât de minunat. Te iubesc pentru că asta simt."

Sursa: vulping.ro