Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2024. Cele mai frumoase urări

Author: Denisa Irimia
Actualizat: 13 feb 2024, 22:42

Urări deosebite cu ocazia Zilei Îndrăgostiților din 2024! Ziua iubirii, sărbătorită pe 14 februarie, reprezintă un moment special în care avem privilegiul de a ne exprima iubirea și recunoștința față de persoana dragă din viața noastră.

În țara noastră, România, Ziua Îndrăgostiților a fost adoptată din obiceiurile occidentale, oferindu-ne totuși oportunitatea valoroasă de a ne declara dragostea. Este un moment propice pentru a transmite cele mai frumoase mesaje persoanei iubite și pentru a celebra sentimentele profunde pe care le avem unul pentru celălalt!

Citește și: Iată 5 idei de cadouri cu care să îți surprinzi prietenii

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2024

„Dragostea adevărata nu are un sfârșit fericit pentru că dragostea nu are sfârșit.”.

„Încă am fluturi în stomac atunci când te văd, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!”.

„Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ți spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat.

De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, ești perfect, ești exact cum îmi doresc să fii, te ador!”.

„De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa”.

„Îţi mulţumesc pentru fericire, sentiment care nu ştiam că există, îţi multumesc pentru tot!”.

„Când sunt cu tine, mă simt împăcat cu lumea întreagă”.

„Dacă aş planta o floare, de fiecare dată când mă gândesc la tine, aş merge acum printr-o grădină plină de flori, fără să îi mai găsesc capătul”.

„Dac-ai fi o lacrimă în ochii mei nu aş plânge niciodată de frică să nu te pierd”.

„Văd lumea în ochii tăi și ochii tăi peste tot în lume”.

Citește și: Se spală rufe pe 24 februarie 2023, de Dragobete? Tradiții și obiceiuri de ziua iubirii la români

Mai multe mesaje pentru persoana iubită

„De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa”.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Cineva mi-a spus că ziua are 24 de ore, că o oră are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate”.

„Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123.

Muzica începe cu do-re-mi. Și iubirea începe cu tine și cu mine”.

„Dragostea e un munte pe care îl urci râzând și îl cobori plângând. E o taină pe care îndrăgostiții o ascund de frica lumii…. când taina e descoperită dragostea se stinge ca un clișeu fotografic expus la lumină”.

„Între noi există un ocean. Pădurile și munții ne despart. Nu sunt superman, dar dă-mi o secundă și voi zbura peste mări și țări pentru a-ți trimite dragostea mea. Ai primit-o?”.

„Pot să-ți spun astăzi că te iubesc? Dacă nu, pot să-ți spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viața mea”.

„I-am cerut lui Dumnezeu o floare și mi-a dat o gradină. I-am cerut un pahar de apă și mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un înger și mi te-a dat pe tine!”.

„Oricât de speciale ar fi cuvintele nici măcar nu pot să înceapă să-ți spună despre toată dragostea pe care ți-o port în suflet”.

„Atunci când iubești pe cineva, desenează un cerc în jurul numelui acelei persoane, în loc de o inimă, pentru că inimile se pot frânge, dar un cerc nu se sfârșește niciodată”.

„La ce folosește frumusețea fără inteligență, banii fără fericire, zâmbetul fără sentimente, viața fără tine?”.

„Îți mulțumesc pentru fericire, sentiment care nu știam că există, îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!”.