Mesaje de Ziua Indragostitilor: cum iti exprimi iubirea prin SMS de Valentine’s Day

Autor: Silviu Bunea Editor Web: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2018, 11:03

Daca vrei sa-ti impresionezi jumatatea de Valentine’s Day, o poti face foarte simplu printr-un SMS, cu cateva cuvinte bine alese. Iata cateva exemple.

Mesaje de Ziua Indragostitilor: cum iti exprimi iubirea prin SMS de Valentine’s Day

De Ziua Indragostitilor vreau sa ne reamintim toate clipele frumoase traite impreuna si toate momentele de fericire, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca viata mea langa tine s-a schimbat si a devenit cu adevarat  fericita.

Tu esti partea care ma face un intreg, iubirea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum.

Inainte sa te intalnesc, simteam un gol in mine, de parca imi lipsea ceva vital. Acum, cu tine alaturi, acel sentiment a disparut, de parca nici n-ar fi existat.

Cineva mi-a spus că o zi are 24 ore, ca o ora are 60 de minute, că un minut are 60 de secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e cat o eter nitate.

Mesaje de Ziua Indragostitilor: cum iti exprimi iubirea prin SMS de Valentine’s Day

Oricât de ocupaţi am fi, trebuie să  ne aducem aminte că ne iubim. Ziua Indragostitilor este o zi buna pentru o clipa de respiro, sa îmi dau seama cât de bine mă simt alaturi de tine.

„Cineva a întrebat ce îi face pe oameni fericiţi. Unii au răspuns că bogăţia, alţii – celebritatea.

Mă gândeam la asta atunci când am primit SMS-ul de la tine. Am zâmbit şi am răspuns că pe mine asta mă face fericit.”

“Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să-ţi fiu aer, apă, pământ. Dar tu trebuie să-mi promiţi că vei înflori numai pentru mine.”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.