Mesaje, Felicitări și Urări cu La Mulți Ani de Sfântul Ion

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 29 sep 2023, 01:10

Mesaje, Felicitări și Urări cu La Mulți Ani de Sfântul Ion

Sursa: PixaBay

Sfântul Ion se celebrează în fiecare an la data de 7 ianuarie, iar acestea sunt mesajele, felicitările și urările cu ,,La mulți ani” pentru această zi sfântă.

Peste 2 milioane de români își celebrează onomastica de Sfântul Ioan, iar aceste mesaje, felicitări și urări cu ,,La mulți ani” le vor face ziua mult mai bună.

Citește și: De ce se sfințesc apele pe 6 ianuarie? De Bobotează apa Iordanului își schimbă cursul

Mesaje de Sfântul Ion

Peste 2 milioane de români îi poartă numele Sfântului Ioan sau alte derivate ale acestuia, iar apropiații lor își doresc să le ofere cele mai frumoase mesaje în această sfântă

zi.

,,De Sfântul Ion spre să ai parte de toată bunătatea și dragostea din lume. Să fii înconjurată de cei dragi și să primești fericirea pe care ei ți-o oferă în această zi specială!”

,,E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. La Mulți Ani, Ioane!”

,,Mă bucur că exişti în viaţa mea şi mă bucur ca Sfântul Ion, al cărui nume îl porţi, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sincera şi necondiţionată.”

,,La multi ani de Sfântul Ioan! Trebuie să crezi în viaţă, să înţelegi că nu trăim decât o data, să iubeşti ca şi cum n-ai fi suferit niciodată, să cânţi de parcă nimeni nu te-ar auzi, să munceşti de parcă nimeni nu te-ar plăti, să imprăştii veselia de parcă nimeni nu ar plânge şi să trăieşti de parcă acum ar fi sfârşitul!”

,,Astăzi, cu ocazia Sfântului Ioan vreau să îți doresc să ai parte de cele mai frumoase clipe alături de cei dragi și să îți mulțumesc că ai ales să faci parte din viața

mea, om minunat. Sper ca tot ce îți dorești să se îndeplinească și viața să îți ofere doar bunătate, noroc și sănătate.”

Citește și: 6 și 7 ianuarie nu vor fi zile libere legale în 2023. Care este motivul și ce s-ar putea întâmpla în anii următori

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Urări cu „La mulți Ani” de Sfântul Ion

Gândurile bune și iubirea se pot transmite și prin intermediul telefoanelor, iar aceste urări cu ,,La mulți ani” sunt cele mai potrivite pentru a le aduce un zâmbet pe buze sărbătoriților.

,,Îți doresc ca de Sfântul Ion să ai parte de căldura sufletească a celor din jur, iar bucuria și fericirea să fie alături de tine.

La mulți ani!”

,,Mă bucur că ești în viața mea. Azi mă gândesc doar la tine și vreau ca în această zi specială să-ți urez un sincer și călduros La mulți ani!”

,,Fie ca Sfântul Ion să îți călăuzească mereu pașii spre fericire și iubire. La mulți ani de ziua numelui!”

,,Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ion pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

,,Îţi urez să fii mereu sănătos şi plin de voie bună. La mulţi ani, de Sfântul Ion!”

,, Fie ca cei dragi să îți fie alături în fiecare pas pe care îl vei face în viață, iar fericirea, iubirea și norocul să nu dispară niciodată din viața ta. La mulți ani!”

,,Înlătură tot ce e rău și deschide un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!”

Citește și: Care este cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ion. Este grabnic ajutătoare și te apără de rele

Surse: impact.ro, jurnalul.ro, catine.ro

 

Taguri: