Mesaje, felicitări și urări în imagini pentru apropiați, de Ziua Națională a României. La mulți tuturor românilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 feb 2021, 01:15
La multi ani, Romania!

La mulți ani, români de pretutindeni! Mesaje si felicitari de Ziua Nationala a Romaniei, 1 Decembrie 2019. Românii sărbătoresc Marea Unire.

Cu prijelul zilei de 1 Decembrie, vă prezentăm o serie de mesaje, felicitări, urări, SMS-uri pe care le puteți trimite prietenilor, pentru a le insufla spiritul de unitate și patriotism.

1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei!

Ziua de 1 Decembrie marchează un eveniment istoric de mare insemnatate pentru poporul roman: Adunarea Națională a Românilor, convocată la Alba Iulia, decreta unirea Transilvaniei cu România și realizarea României Mari. Pe

lângă Transilvania în sine, sunt alipite regatului român și Banatul, Crișana și Maramureș. Astfel creandu-se astfel un singur stat. 

Incepând din anul 1990, Ziua Naţională a României este sărbătorită, în fiecare an, la data de 1 Decembrie.
Astfel, la 1 Decembrie 1990, Ziua Naţională a României a fost sărbătorită atât la Alba Iulia, cât şi la Arcul de Triumf din Bucureşti unde a fost organizată parada militară.

De atunci, în fiecare an, atât în Bucureşti, cât şi în majoritatea oraşelor din întreaga ţară au avut loc parade militare şi au fost organizate numeroase ceremonii cuprinzând depuneri de coroane, dar şi alte manifestări.

Mesaje si felicitări deosebite de ziua națională a României

De 1 Decembrie, românii de pretutindeni sărbătoresc ziua nationala a Romaniei si obisnuiesc sa transmita un gand bun tuturor celor apropiati indiferent unde s-ar afla.


Iată cateva idei frumoase, de mesaje de 1 Decembrie, pentru românii din lumea întreagă:

În această deosebită zi este ziua tuturor românilor, La mulți ani!

La mulți ani România, la mulți ani române, hai să încercăm să fim mai buni de ziua noastră!

De 1 decembrie vreau să-ti urez tot binele de pe lume și să fii la fel de bun în ceea ce faci și mai ales să fii mândru că ești român.

La mulți ani!

Ziua Națională a României este cu siguranță una dintre cele mai importante zile din acest an de aceea țin să-ti urez La mulți ani!

Felicitări pentru toate succesele tale de până acum, ai demonstrat ca ești un român adevărat, La mulți ani!

Familia noastră de români vă urează la mulți ani unor români adevărați!

Îți mulțumim pentru tot sprijinul de care ai dat dovadă, îți mulțumim ca ești român, La mulți ani!

Hai sa dăm mână cu mână, cei cu inima română, sărbătoarea să unească toată suflarea românească. La mulți ani Române!

Cu prilejul Zilei Naționale a României doresc poporului român cele mai călduroase felicitări și urâri de sănătate, bunăstare, prosperitate și succes!

Cu ocazia Zilei Naționale a României doresc sa transmit poporului roman cele mai sincere urâri de bine și un viitor prosper și fericit!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La mulți ani tuturor romanilor și celor ce iubesc România!

De ziua ta, române, nu știu cum să mă mai exprim că să-mi potolesc euforia. Iți urez „La mulți ani“ și să trăiești bine în România!

Acest mesaj poate fi citit doar de cei care își iubesc și își apreciază țara. Mai încearcă… Încearca din nou! La mulți ani, române!

La multi ani Romania! La multi ani tuturor romanilor, indiferent unde va aflati. Sa fim sanatosi si sa avem grija de tara noastra

La multi ani, romani! S-aveti azi soare, inima buna, bucurie!

La multi ani dragi romani! Sa fim iubiti si de Dumnezeu ocrotiti!

Sursa: ziuarulunirea.ro

Urări în imagini pentru apropiați, de Ziua Națională a României

Citeste si: Ce sărbătorim de 1 decembrie. Ziua Nationala a Romaniei are o istorie care trebuie stiuta

Citeste si: Mesaje, felicitări și urări în imagini pentru apropiați, de Ziua Națională a României. La mulți tuturor românilor!

 

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!