Mesaje haioase de Valentine's Day 2023: Urări pentru 14 februarie - Ziua Îndrăgostiților

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 14 feb 2023, 09:20

Mesaje amuzante de Ziua Îndrăgostiților

Sursa: fre

Mesaje haioase de Valentine’s Day. Cele mai amuzante felicitări și urări pe care le poți trimite în SMS-uri și mesaje pe 14 februarie 2023, de Ziua Îndrăgostiților.

Mesaje Ziua Îndrăgostiților sau Valentine’s Day. Pe 14 februarie 2023, poți să-ți declari dragostea și într-un mod amuzant, alegând unul dintre mesajele haioase  din lista de mai jos. Surprindeți-vă persoana iubită cu o declarație de dragoste plină de umor! 

Citește și: Mesaje de 14 februarie 2023 pentru soț/ soție sau iubit/ iubită: Urări și felicitări pentru Valentine's Day și Ziua Îndrăgostiților. „Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului «A iubi»”

Mesaje haioase Valentine’s Day 

De Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie 2023, poți să-ți exprimi sentimentele față de persoana iubită și într-un mod amuzant, alegând unul dintre mesajele haioase din lista pe care am pregătit-o mai jos. În mod personal, sau printr-o felicitare, mail sau mesaj, indiferent de modul în care alegi să-l transmiți, oricare dintre aceste mesajele amuzante de Valentine's Day va pune un zâmbet pe fața persoanei iubite. 

„Dragostea este un chirurg fără experiență: uită fluturi în stomac, pune inima în gât și mută capul în nori!”

Mesaje amuzante 14 februarie 2023. Ziua Îndrăgostiților 

„Prognoză meteo 14 februarie: E vremea să mă iubești pe mine!” 

„Dacă viața ta ar depinde de dragostea pe care ți-o port, ai fi nemuritor/nemuritoare. Te iubesc, de Ziua Îndrăgostiților și în fiecare zi!” 

„Te iubesc atât de mult încât aș vrea să scriu numele tău pe casă! Sau mai bine să scriu casa pe numele tău?” 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Dacă te simţi singură, voi fi umbra ta. Dacă ai nevoie de o îmbrăţişare, te voi primi în braţele mele. Dacă vrei să fii fericită, o să fiu zâmbetul tău.

Dacă ai nevoie de bani… aşteaptă-ţi salariul!

Ziua Îndrăgostiților 14 februarie. Mesaje amuzante pentru persoana iubită 

„Iubitule, de Ziua Îndrăgostiţilor propun să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la spălat vasele!” 

„Ai observat că filmele de groază încep cu veselie, petrecere și apoi vine dezastrul? Te asta nu te cer în căsătorie, deși ești dragostea vieții mele!” 

„Asigurarea mea medicală nu acoperă inima frântă. Așadar, te rog să nu mă părăsești niciodată! 

„Dragostea plutește în aer! Așa că nu-ți ține respirația!” 

Citește și: Mesaje, felicitări și urări de Ziua Îndrăgostiților 2023: Cel mai lung și frumos mesaj de iubire pentru Valentine's Day sau Dragobete

Urări și felicitări de Ziua Îndrăgostiților 2023 

„Nu spun că îmi pasă de bani mai mult decât de tine. Dar sfatul tatălui meu este să-mi cheltuiesc banii numai în scopuri bune! P.S. Te iubesc, dar nu aștepta cadou de Ziua Îndrăgostiților” 

„Dacă aș putea, aș strânge toată dragostea mea pentru tine și aș pune-o într-o cutie de cadou. Dar nu se fac cutii atât de mari!” 

„Ne potrivim ca Soarele si Luna, ca pensula și vopseaua, ca sarea și piperul, ca tortul și glazura, ca îmbrățișările și sărutările! Te iubesc, tu ești viata mea! De Valentine's Day și pentru totdeauna” 

„Dacă averea mea ar crește la fel de mult ca și dragostea pentru tine, astăzi aș fi în topul celor mai bogați oameni din lume!”

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.