Mesaje noi de noapte bună pentru prietenii tăi de pe Facebook sau Instagram

Autor: Denisa Irimia

Dacă îți dorești să împărtășești cu cei dragi gânduri calde înainte de culcare, în speranța că acestea vor aduce vise liniștite și plăcute, atunci te îndemnăm să descoperi o selecție de mesaje de noapte bună!

Atunci când îți dorești ca cei apropiați să se poată relaxa și adormi având conștiința că ești conectat emoțional la ei și le acorzi atenție, alegerea potrivită este să le transmiți cele mai dulci mesaje de noapte bună.

Totuși, conștientizăm că nu întotdeauna găsești inspirația necesară pentru a crea urări emoționante de noapte bună și pentru a le dărui un somn liniștit. Din acest motiv, îți sugerăm să explorezi o selecție atent aleasă de mesaje de noapte bună, astfel încât să poți împărtăși aceste gânduri reconfortante și încurajatoare cu cei dragi.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pentru copii: Îi va feri pe cei mici de toate relele și suferințele

Mesaje de noapte bună pentru iubita

Mi-e dor de ochii tăi frumoși, atât de limpezi și duioși, de focul din lumina lor, de chipul tău fermecător, mi-e dor de tine, te ador. Noapte bună, puișor!

Aș vrea să fiu o floare în mâinile tale, un zâmbet pe buzele tale, raza de luna care îți spune seară noapte bună.

E noapte și e frumos. Cerul este înstelat, luna este plină, iar gândul meu e la tine! Îți simț lipsa și săruturile tale calde. Te aștept să adormi în brațele mele și să visam împreună! Vise frumoase!

Iubita mea, cea mai minunată de pe planetă întreagă, îți doresc noapte bună. Fie că noaptea să îți aducă vise frumoase ți să te ducă în țara fanteziilor. Îți doresc, draga mea, să te odihnești foarte bine, să acumulezi puteri, iar dimineață să fii gata de noi victorii.

La sfârșitul acestei zile, gândul meu zboară spre tine și-ți urează noapte bună, somn ușor și îngerul ce te păzește un pupic îți dăruiește.

E pupicul de la mine, ce l-am trimis pentru tine că să poți dormi mai bine.

O îmbrățișare specială pentru cineva special. Și un sărut dulce de noapte bună!

Citește și: Care este semnificația numelui Gabriel: Acest nume este asociat cu puterea Domnului

Mesaje frumoase de noapte bună pentru prieteni

Dacă ziua nu ți-a fost bună, dacă ai avut o zi încărcată, îți doresc că noaptea să-ți fie liniștită, o noapte magică și vise cât mai frumoase în care să uiți de clipele neplăcute din timpul zilei. Noapte bună!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Somn ușor, vise plăcute, îngerii să te sărute pe gurița și pe frunte, iar în noaptea care vine, un pupic și de la mine!

Stelele sunt pe cer, la fel și luna; te îmbrățișez, îți ofer un zâmbet, te sărut o dată, te sărut de două ori, acum e timpul să treci la somn. Noapte bună, îngerul meu!

Caută-mă în cerul senin, în lumina nopții, în raza lunii, în liniștea dimineții. Dacă nu mă vei găsi, închide ochii… adormi și eu voi veni în visele tale și te voi sărută! Noapte bună!

Iată că a sosit și noaptea. Dormi dulce și visează luminos, calm și ușor. Noaptea să fie parfumată ca petalele de trandafir. Eu te voi acoperi cu aripa mea și te voi veghea până dimineață. Dormi liniștit, iubirea mea!

Luna este întotdeauna în competiție de a străluci cu tine și pierde mereu, pentru că ești mai luminos decât o stea pentru mine. Noapte bună!

Noapte bună, sper să visezi ceva frumos și drăguț la noapte: pe mine, normal, la ce te gândeai?

Imaginează-ți cum stau pe pat acum, frumoasă, că o regină… Iar tu singur în patul tău! Ce noapte nostimă și fără somn vei avea! Dar nu te alarmă și du-te la culcare!

Lasă fabuloasă și frumoasă noapte să te farmece cu frumusețea ei, să-ți aducă magia iubirii.

Noapte bună, cea mai iubită, mai apropiată și mai dragă ființă de pe pământ! În această noapte să te înconjoare doar pacea și magia somnului! Fiecare celulă a corpului tău trebuie să se odihnească pe deplin. Îți doresc vise plăcute, care îți vor aduce bucurie și bună dispoziție!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.