Mesaje pe care să le împărtășiți cu cei dragi de Ziua Internațională a Prieteniei 2023

Author: Bianca Vidoi

Data de 30 iulie este considerată ziua în care se celebrează prietenii, fiind Ziua Internațională a Prieteniei, iar acestea sunt mesajele pe care le puteți trimite acestora

Sursa: Unsplash

Data de 30 iulie este considerată ziua în care se celebrează prietenii, fiind Ziua Internațională a Prieteniei, iar acestea sunt mesajele pe care le puteți trimite acestora.

Familia nu o putem alege, însă prietenii da, ei sunt persoanele ce ne ajută în cele mai grele momente și se bucură pentru noi atunci când ne este bine, iar din acest motiv, aceștia au o zi dedicată lor, Ziua Internațională a Prieteniei 2023.

Citește și: 4 idei de afaceri de acasă. Poți deveni antreprenor cu investiție mică

Mesaje pentru Ziua Internațională a Prieteniei 2023

„Oricât de bătrâni ajungem, indiferent de distanța pe care o avem între noi, vei rămâne mereu în inima mea... Îți doresc o zi foarte fericită a prieteniei!

„Nu există nicio distanță în această lume care să ne poată despărți pentru că suntem strâns conectați cu inimile noastre și prietenia noastră este veșnică...

Cu ocazia Zilei Prieteniei, să ridicăm un toast pentru cea mai bună relație din viața noastră... Te iubesc!!!"

„S-ar putea să am mulți prieteni, dar tu ești singurul care este cel mai aproape de inima și sufletul meu și te voi iubi mereu cel mai mult în această lume….. Trimit dragostea și urările mele calde de Ziua Prieteniei celui mai uimitor prieten pe care l-aș putea avea."

„La mulți ani de Ziua Prieteniei, prietene! Ești o persoană pe care mă pot baza la fiecare pas al vieții mele. Fie ca frumoasa noastră prietenie să dureze pentru totdeauna!”

„Cel mai de preț lucru pe care îl am este prietenia ta. Îl voi prețui pentru totdeauna. La mulți ani de Ziua Prieteniei, Bestie!”

„Ești tot ce poate fi un prieten adevărat.

Tu ești cel mai prețios dar de la Dumnezeu. Îmi doresc să rămânem cei mai buni prieteni pentru tot restul vieții noastre. Îți doresc o zi foarte fericită a prieteniei!”

„Ai intrat în viața mea, mi-ai câștigat inima și ai rămas... Aceasta este povestea scurtă și dulce a prieteniei noastre, care este în afara lumii... Mulțumesc că ești un prieten atât de bun... La mulți ani de Ziua Prieteniei.”

„Ești un înger trimis din cer să-mi facă viața frumoasă, inima fericită și să aibă grijă de zâmbetul meu... La mulți ani de Ziua Prieteniei, draga mea.”

„Îi doresc o zi a prieteniei foarte fericită celui mai drag și dulce prieten care m-a surprins mereu făcând lucruri pe care nimeni nu le-ar face vreodată pentru mine.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Îi doresc o zi foarte fericită prietenei mele. Tu ești strălucirea zâmbetului meu, ești lumina în întuneric, ești speranța când sunt pierdut.”

„Haiți să sărbătorim frumoasa prietenie pe care o împărtășim pentru a face din aceasta o zi perfectă a prieteniei, ziua care ne oferă un alt motiv pentru a petrece mai mult timp împreună.”

„Dacă există cineva pe care să mă pot baza fără să mă gândesc, atunci tu ești, prietenul meu. Îți doresc o zi fericită a prieteniei.”

„Cu cât ai mai mulți prieteni în viață, cu atât viața ta devine mai plăcută. Așadar, fă-ți mai mulți prieteni, ai grijă de ei și trăiește o viață fericită. Vă doresc o zi fericită a prieteniei!”

„Dragă prietenă, îți mulțumesc că mă apreciezi mereu. Prietenii ca tine rămân în inimă pentru totdeauna și amintirile lor nu dispar niciodată. La mulți ani de Ziua Prieteniei, dragă cea mai bună prietenă. Îmi este dor de tine!”

„Este plăcut să ai oameni care au grijă de tine. Îți mulțumesc că ești genul acesta de persoană în viața mea. Zi a Prieteniei fericită!”

Citește și: La mulți ani! Suzan din serialul Totul pentru familia mea, aniversare de pomină! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Ahu Yağtu și cum și-a petrecut ziua de naștere

Winnie the Pooh este Ambasadorul Prieteniei al lumii la Națiunile Unite

Winnie the Pooh este Ambasadorul Prieteniei al lumii la Națiunile Unite încă din anul 1998, iar în anul 2011, Ziua Internațională a Prieteniei a fost recunoscută oficial de către Națiunile Unite la data de 30 iulie. Această zi își dorește să unească conexiunile dintre persoane indiferent de sex, rasă sau etnie. 

În alte țări, această sărbătoare are și diferite tradiții pe care oamenii le respectă, însă există și cazuri în care această zi este celebrată într-o altă zi. În Argentina şi Brazilia ziua dedicată prieteniei este pe 20 iulie, în timp ce în Peru, ''El Dia del Amigo'' are loc în prima duminică din luna iulie. Există și țări, precum Finlanda și Estonia, în care această zi coincide cu Ziua Îndrăgostiților.

În Europa și în Statele Unite ale Americii, oamenii profită de această sărbătoare pentru a le trimite prietenilor scrisori în care să le spună cele mai frumoase cuvinte, în timp ce în Asia și în Orientul Mijlociu, oamenii își oferă brățări ale prieteniei. 

Citește și: Actorii intră în grevă după ce discuțiile cu marile studiouri!