Mesaje pentru Duminica Floriilor în 2024: „Viața să-ți fie precum un buchet de flori: colorată şi plină de esenţe cuceritoare. La mulţi ani unei flori speciale!”

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 28 apr 2024, 05:12

Duminică, pe data de 28 aprilie 2024, credincioșii ortodocși sărbătoresc Floriile.

Duminica Floriilor este considerată a fi începutul sărbătorilor pascale și este marcată cu o săptămână înainte de Paște.

Mesaje pentru Duminica Floriilor în 2024

Peste un milion de români își sărbătoresc onomastica în această zi, iar mesajele și urările curg din toate părțile. Oferă-le apropiaților cele mai frumoase gânduri și urări cu ocazia Flori

Majoritatea românilor care își sărbătoresc onomastica în ziua Floriilor, pe 28 aprilie, poartă numele de Florin, în jur de 350.000

de persoane, fiind urmați de cei care poartă numele Viorel, Florea, Florian sau Florentin.

În Duminica Floriilor, sărbătoare ce marchează Intrarea Domnului în Ierusalim, sunt sărbătorite și alte nume asociate cu flori, printre care se numără: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Genţiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila și Zambilica.

Mesaje de Florii 2024 pentru mama

„Mămico, astăzi, de Florii, să se deschidă în calea ta doar flori de bucurie și fericire. Ești cel mai frumos dar al vieții mele. La mulți ani!”

„În această zi specială de Florii, îți doresc, mamă, să ai un zâmbet cât o zi de primăvară și să te bucuri de fiecare moment.

La mulți ani minunați!”

„Astăzi, când sărbătorim Floriile, îmi exprim recunoștința pentru darul vieții și pentru tot ce ai făcut pentru mine. La mulți ani plini de iubire și fericire, mamă dragă!”

„Cu ocazia Floriilor, îți trimit un buchet de îmbrățișări și sărutări. Mulțumesc pentru că mă învelești mereu în dragostea ta. La mulți ani, mămico!”

„Pentru cea care mi-a fost alături în fiecare moment și m-a învățat ce înseamnă iubirea adevărată: La mulți ani de Florii, mămico! Te iubesc nespus!”

„E un miracol care se repetă în fiecare an cu aceeași putere. Să fii frumoasă, tânără și plină de strălucire, asemeni primăverii!”

„Mamă, în această zi luminată de Duminica Floriilor, îmi doresc ca fiecare clipă să-ți fie la fel de strălucitoare și plină de speranță ca un răsărit de soare. Fie ca dragostea și căldura să te înconjoare mereu. La mulți ani minunați!”

„Câteva litere, unite pentru a forma prenumele uneia dintre cele mai speciale persoane pe care le cunosc… Draga mea, îți urez o zi onomastică bogată în bună dispoziție și fericire. La mulți ani!”

„O sinceră urare pentru un om bun, cu un nume deosebit. La mulți ani!”

Mesaje de Florii 2024 pentru iubită

„Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!”

„Sărbătoarea Floriilor să-ți aducă în suflet primăvara, cu toată frumusețea și căldura ei. Te iubesc! La mulți ani!”

„În această zi de sărbătoare, vreau să știi că tu ești floarea cea mai specială din grădina inimii mele. La mulți ani de Florii, draga mea!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Ziua de Florii să-ți aducă bucurie și să-ți înmulțească zâmbetele. Ești floarea mea preferată. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău îți doresc un buchet de fericire, bucurii și zâmbete! La mulți ani de Florii, draga mea!”

„De Florii, îmi doresc să fii înconjurată de frumusețe și să simți căldura dragostei mele. La mulți ani, iubita mea!”

„Fiecare floare să-ți amintească de cât de mult te iubesc. La mulți ani de Florii, sufletul meu!”

„Pentru că ești minunată, toate florile din lume îți urează ”La mulți ani de Florii!”

„O zi frumoasă începe cu o floare. Viaţa este frumoasă pentru că tu exişti. La mulţi ani!”

Urări de Florii pentru prieteni

„La mulți ani de Florii! Să înflorești alături de cei dragi!”

„Primăvara să-ți aducă bucurie și fericire. La mulți ani de Florii!”

„Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii!”

„Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!”

„Viața să-ți fie precum un buchet de flori: colorată şi plină de esenţe cuceritoare. La mulţi ani unei flori speciale!”

„La fel cum florile sunt semne ale primăverii, acest mesaj un semn că ţin la tine! La mulţi ani!„

„Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi bucuroasă. La mulţi ani!”

„De Florii, îți doresc să te bucuri de viață ca de o grădină plină de flori. Fiecare zi să-ți aducă noi motive de fericire. La mulți ani!”

„De Florii, îți trimit un gând frumos și speranța că fiecare zi îți va aduce bucurii mici, dar semnificative. La mulți ani!”