Mesaje pentru prima zi de grădiniță. „Noi, părinții, suntem mândri de tine!”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 sep 2024, 10:11

Mesaje pentru prima zi de grădiniță

Sursa: freepik

Începutul unui nou an școlar este întotdeauna emoționant pentru părinți, cadre didactice și elevi, iar mesajele din partea persoanelor dragi îi pot ajuta.

Anul școlar 2024- 2025 se apropie cu pași rapizi, iar copiii ce încep grădinița se confruntă cu un amalgam de emoții. Bucuria, tristețea, confuzia sau entuziasmul sunt doar câteva sentimente pe care le au cei mici, iar părinții și persoanele apropiate îi pot ajuta în această zi plină de emoție cu ajutorul mesajelor încurajatoare și pline de iubire.

Mesaje pentru prima zi de grădiniță pentru cei mici

Prima zi de grădiniță poate scoate la suprafață emoții pe care cei mici nu le-au mai experimentat, iar cel mai important lucru la data de 9 septembrie 2024 este să ne arătăm iubirea față de aceștia și să îi încurajăm. Aceste mesaje sunt perfecte pentru prichindeii ce au emoții cu privire la prima zi de grădiniță.

Lasă minunatul puzzle al vieții tale să fie format doar din bucăți de fericire și să faci o imagine de ansamblu a bucuriei și a succesului.

Fie ca toate piesele lui fericite să fie lipite una de cealaltă într-o sănătate puternică, iar cu fiecare nouă zi, numărul lor doar să crească!

Noi, părinții, suntem mândri de tine. Ești motivul bucuriei noastre și vrem să ai succes în tot! Îți dorim atât de multă fericire, încât să fie suficientă pentru o sută de ani!

Citește și: Data primei vacanțe școlare se modifică! Elevii au parte în octombrie de prima vacanță a anului școlar 2024-2025

Vrem să-ți spunem atât de multe, dar este o viață mare și lungă înainte pentru a-ți repeta că te iubim! Să ai un drum plat în ea, presărat cu succes.

În momentul când tu zâmbești, toată lumea este mai fericită! De ziua ta, să fii înconjurat de prietenii tăi dragi, norocul să te ajute pe parcurs, iar viața ta să devină un basm!

Ești bucuria mamei și a tatălui.

Fie ca visele să devină realitate, fericirea să se plimbe în apropiere, copilăria să fie strălucitoare. Învață bine și fă totul cu dragoste. Suntem siguri că vei reuși în toate, noi credem în tine!

Crești atât de repede! Ai devenit nu doar mai înalt, dar și mai serios. În curând vei deveni ministru și vei putea lua cu mâna stelele de pe cer! Mi-aș dori ca zilnic succesul să intre în camera ta, iar toți colegii tăi să viseze să fie prieteni cu tine.

Felicitări!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Îți doresc să-ți fie bine la școală, acasă, printre prieteni și rude.

Să-ți apară doar idei strălucite și prieteni grozavi în viață!

Îți doresc să fii la fel de curios ca Ali Baba, la fel de visător ca Micul Prinț, la fel de curajos ca Mowgli, la fel de persistent ca și căpitanul Nemo, la fel de inventiv ca Robinson Crusoe. În general, în orice situație să existe întotdeauna o soluție ușoară și corectă.

 

Mesaje pentru prima zi de grădiniță pentru educatoare

Dragii noștri educatori, vă spunem sincere mulțumiri pentru tot, ce ați făcut pentru copilașii noștri. Mulțumim mult pentru ajutor, susținere, grijă și atenție. Pentru bunătatea inimilor și mână de ajutor. Fiți fericiți!

Mulțumim mult, dragii noștri educatori! Voi deschideți pentru copii țara fanteziilor și viselor, îi ajutați să scape de fricile din copilărie și de orice complexe, voi încălziți sufletele copiilor cu iubirea voastră și le umpleți inimile cu bucurie. Recunoștința noastră nu are limite. Vă dori, sănătate puternică și fericire sinceră.

Astăzi spunem mulțumesc educatorilor noștri minunați! Voi mereu ne-ați ajutat să ne descurcăm cu greutățile și să depășim diverse obstacole, ați avut încredere în noi și ne-ați învățat tot ce e nou. Vă mulțumim pentru tot. Vă doresc să rămâneți în statutul de educatori respectați și iubiți.

Stimați educatori, vă mulțumim pentru munca voastră! Mulțumim, că tot acest timp ați avut grijă de copilașii noștri. Pentru cunoștințe, ajutor, îndrumare și sfaturi, iubire și sinceritate. Pentru asta vă dorim multă bunătate și fericire personală.

Dragi educatori, mulțumim pentru iubirea și grija, care o primesc copiii din partea voastră. Voi îi învățați să fie buni, prieteni adevărați și independenți. Primele cunoștințe le primesc anume de la voi. Ne închinăm până la pământ.

Stimați educatori, vă mulțumim pentru buna atitudine față de copiii noștri, pentru bunătate, sfaturi înțelepte și grijă.

Dragi educatori, vă mulțumim pentru tot timpul acordat copiilor! Vă mulțumim pentru efortul, educația și bunătatea de care dați dovadă. Vă iubim și vă apreciem nespus de mult!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.