Mesaje pentru profesori 2023. „Dumneavoastră ne sunteți sprijin în drumul nostru către succes”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 sep 2023, 12:15

Mesaje pentru profesori 2023

Sursa: Pexels.com

Profesorii sunt persoanele ce îi îndrumă pe elevi pe întreg parcursul lor școlar, iar aprecierea din partea părinților nu trebuie să întârzie.

Prima zi de școală este întotdeauna una de neuitat, atât pentru elevi, cât și pentru părinți și cadrele didactice. Iată cele mai frumoase mesaje pentru persoanele ce îi călăuzesc pe elevi în drumul vieții.

Citește și: Mesaje prima zi de grădiniță 2023. „Să descoperi lumea cu bucurie și curiozitate!”

Mesaje pentru profesori 2023

Să vă iubiţi munca și copiii pe care îi aveţi în grijă ca şi cum ar fi ai voştri.
Să aveţi sufletul plin de încredere ca să puteţi aduce speranță elevilor care nu pot crede în ei înșiși.
Să vedeți potențialul elevilor și să nu uitaţi că drumul înainte, vă cere să lucraţi răbdători cu multele imperfecțiuni întâlnite pe parcurs.
Să nu uitaţi niciodată că atitudinea voastră este foarte adesea cea mai importantă. Un zâmbet, un cuvânt bun … văzând „paharul pe jumătate plin”, mai degrabă decât gol – aceste lucruri mici fac o mare diferenţă.


Să aveţi parte de elevi care să participe cu entuziasm la activităţile şcolare, să îşi facă temele în mod regulat, să urmeze instrucțiunile voastre, să știe când este timpul pentru a asculta și când e timpul pentru a vorbi; să fie politicoşi, respectuoşi și să se poarte unul cu celălalt cu bunătate.

Mai presus decât toate, vă doresc să aveţi parte de elevi care să înţeleagă şi să aprecieze grija şi energia pe care o puneţi în lecțiile pregătite cu dragoste pentru ei. 

Dumneavoastră ne sunteți sprijin în drumul nostru către succes. Sper ca acest an școlar să ne aducă multe realizări.

Fie ca acest an școlar să vă aducă bucuria creșterii unei noi generații.

Vă doresc multă răbdare și înclinație spre a ghida pașii copiilor spre un viitor strălucit.

Vă mulțumim pentru eforturile pe care le depuneți în vederea educării noilor generații.

Un an școlar plin de energie!

La începutul acestui an școlară vă dorim multe realizări alături de cei mici. Să aveți parte de un an cu cât mai multe rezultate extraordinare. 

Citește și: Mesaje pentru prima de școală 2023. „Un alt an școlar deschide uși către noi oportunități. Sunt foarte mândru de tine!”

Mesaje pentru învățători și educatori 2023

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

“În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul.”

“Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.”

“Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt. O să vă spun doar atât: vă mulțumesc!”

Dragi educatori, vă mulțumim nespus pentru grija acordată copiilor noștri, pentru faptul că îi învățați să fie buni, să fie prieteni adevărați și să fie independenți.

Stimate educatoare, vă mulțumim pentru munca depusă, pentru cunoștințe, pentru ajutor, pentru îndrumare și iubire. Vă dorim multă fericire!

Educatoarelor noastre dragi le mulțumim pentru inima bună, pentru timpul și puterile dedicate educării copiilor. Fie ca orice zi din viață să vină cu inspirație, zâmbete și fericire.

Doamna educatoare, vă adresăm mulțumiri pentru că mereu ne-ați ajutat să ne descurcăm cu greutățile și să depășim obstacolele, oferindu-ne încredere și învățătură!

Stimați educatori, cuvintele pentru a exprima recunoștința față de dumneavoastră sunt prea puține. Mulțumesc că îi creșteți pe copii cu iubire și că dăruiți mereu bunătate. Să aveți parte de sănătate și de inspirație în fiecare zi.

Doamne educatoare, vă suntem profund recunoscători pentru că sunteți ca o a doua mamă pentru copii. Vă mulțimim că le dăruiți căldură, suflet și grijă maternă. Fie ca bunăstarea să domnească mereu în viețile voastre. Ne înclinăm în fața dumneavoastră!

Dragi educatoare, copiii nu vă vor uita, precum nici noi. Cele mai calde și emoționante amintiri vin din copilărie, iar dumneavoastră sunteți o prezență importantă în copilăria lor. Vă mulțumim pentru tot.

Dragi educatori, vă mulțumim că îi învățați pe copii tot ce este bine și important în viață. Ne închinăm până la pământ.

Citește și: Zi liberă de la muncă pentru părinți, în prima zi de școală? Ce prevede Codul Muncii

Surse: edupsihologie.wordpress.com, catine.ro, playtech.ro